Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γαλλίδα Γερουσιαστής: Το Συμβούλιο Ασφαλειας να λάβει θέση στην τουρκική επέμβαση στη Λιβύη Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Κοινοποίηση στο Pinterest

Η Γαλλίδα γερουσιαστής Νάταλι Τζουλέτ (Natalie Goulet) κάλεσε σήμερα το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών να λάβει μια δραστικ...



Η Γαλλίδα γερουσιαστής Νάταλι Τζουλέτ (Natalie Goulet) κάλεσε σήμερα το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών να λάβει μια δραστική απόφαση με την τουρκική παρέμβαση στη Λιβύη.





Ο Τζουλέτ διευκρίνισε, σε συνέντευξη Τύπου, ότι η τουρκική επέμβαση στη Λιβύη επιδείνωσε την κρίση της Λιβύης, τονίζοντας ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χρησιμοποιεί τη μη διαπιστευμένη κυβέρνηση της Τρίπολης, Εθνικής Συμφωνίας, για να εφαρμόσει την επεκτατική πολιτική και τις οικονομικές του φιλοδοξίες στην περιοχή, καθώς και να εκμεταλλευτεί την απουσία ενός μακροπρόθεσμου διεθνούς οράματος για τη Συρία.

Αξίζει να σημειωθεί, τονίζει το λιβυκό δημοσίευμα, ότι ο πρώην Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Φράνκο Φρατίνι, επιβεβαίωσε ότι η κατάσταση στη Λιβύη είναι επικίνδυνη και απειλεί ολόκληρη την περιοχή, σημειώνοντας ότι ο ρόλος της Ρώμης επί του παρόντος βρίσκεται στο στάδιο της πίεσης προς τη Ρωσία και την Τουρκία να διαδραματίσουν θετικό ρόλο στην επίλυση της κρίσης της Λιβύης.
Συνέχισε:

«Η Ρώμη θα έπρεπε να είχε ζητήσει ρητά από την Τουρκία να σταματήσει να παρεμβαίνει στο ζήτημα της Λιβύης και η μη αναγνωρισμένη κυβέρνηση Εθνικής Συμφιλίωσης θα πρέπει να σταματήσει τις προσπάθειές της να προχωρήσει προς τη Σύρτη και την Αλ Τζούφρα.
--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος