Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πρέβεζα - Ανάμεσά τους ένας πυροσβέστης

Εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στη διακίνηση ναρκωτικών στην πόλη της Πρέβεζας εξαρθρώθηκε από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του ...

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πρέβεζα - Ανάμεσά τους ένας πυροσβέστης

Εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στη διακίνηση ναρκωτικών στην πόλη της Πρέβεζας εξαρθρώθηκε από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας, ύστερα από πολύμηνη παρακολούθηση.




Κατά την αστυνομική επιχείρηση ευρείας κλίμακας, τόσο στην ηπειρώτικη πόλη όσο και στην Αττική με τη συμμετοχή ακόμα αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν συνολικά έντεκα άτομα, εκ των οποίων τα εφτά κατηγορούνται ως μέλη της οργάνωσης -μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό της μέλος- και τα τέσσερα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, που περιλαμβάνει τα κατά περίπτωση αδικήματα της συγκρότησης, διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και παραβάσεων των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Επίσης, συνελήφθησαν δύο άνδρες, εκ των οποίων ένας πυροσβεστικός υπάλληλος και δύο γυναίκες, μη μέλη της ανωτέρω οργάνωσης, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.