Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ...!!! Οι Πακιστανοί ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ μαζί με τους τούρκους για την ΑγιαΣοφιά...!!! «Χαιρετίζουμε τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη θαρραλέα απόφασή του»...!!!

Mετά την Χαμάς και την Μουσουλμανική αδελφότητα και οι Πακιστανοί πανηγυρίζουν για την Αγία Σοφία. Σιγά σιγά λοιπόν φαίνονται ξεκάθαρα ο...



Mετά την Χαμάς και την Μουσουλμανική αδελφότητα και οι Πακιστανοί πανηγυρίζουν για την Αγία Σοφία. Σιγά σιγά λοιπόν φαίνονται ξεκάθαρα οι εχθροί του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.




Αυτές οι κινήσεις πρέπει να ''ξυπνήσουν'' την Ελληνική Κυβέρνηση και θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε κυρώσεις και σε ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ όλων αυτών που θα ενεργούν ως πέμπτη φάλαγγα στην σίγουρη περίπτωωη της Ελληνοτουρκικής εμπλοκής. .

“Χαιρετίζουμε τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη θαρραλέα απόφασή του σχετικά με το καθεστώς του τζαμιού της Αγίας Σοφίας. Δεν είναι μόνο σύμφωνα με τις επιθυμίες του λαού της Τουρκίας αλλά και ολόκληρου του μουσουλμανικού κόσμου”, δήλωσε ο ομιλητής Chaudhry Pervaiz Elahi, στην συνέλευση της μεγαλύτερης επαρχίας Πουντζάμπ του Πακιστάν.

Ο Elahi, μέλος του Μουσουλμανικού Συνδέσμου του Πακιστάν είναι εταίρος του συνασπισμού του Πακιστανού Πρωθυπουργού Imran Khan και αυτό έχει την σημασία του!