Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έσβησε η φωτιά στη Βάρη – Συγκινητικές εικόνες από το γηροκομείο που εκκενώθηκε

Σε ύφεση είναι η φωτιά που ξέσπασε περίπου στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής (10.07.2020) στη Βάρη, κοντά στα Παιδικά Χωριά SOS. ...


Σε ύφεση είναι η φωτιά που ξέσπασε περίπου στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής (10.07.2020) στη Βάρη, κοντά στα Παιδικά Χωριά SOS.





Η φωτιά ξεκίνησε σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση, στην οδό Οδυσσέως Ανδρούτσου, κοντά στη Βάρης – Κορωπίου. Άμεσα έφτασαν στο σημείο 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ένα τμήμα πεζοπόρων κι ένα ελικόπτερο.
Το σημείο όπου έκαιγε η φωτιά ήταν πολύ κοντά στα Παιδικά Χωριά SOS και αμέσως η Πυροσβεστική έδωσε εντολή να εκκενωθούν. Η εκκένωση ήταν προληπτική, κυρίως εξαιτίας του καπνού.

Η φωτιά ήταν κοντά και σε ένα γηροκομείο, που επίσης εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους.

Δεδομένου όμως ότι η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, οι ηλικιωμένοι επέστρεψαν στα δωμάτιά τους. Οι εικόνες είναι συγκινητικές.

Άνθρωποι που θα μπορούσαν να είναι ο παππούς ή η γιαγιά μας, άνθρωποι που βγήκαν από το γηροκομείο και χωρίς τα παπούτσια τους ακόμα, μεταφέρονται με καροτσάκια από τους υπαλλήλους ξανά στο γηροκομείο. Ξανά στο “σπίτι” τους μετά την, ευτυχώς ολιγόωρη, ταλαιπωρία και ανησυχία.