Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος στη Φλώρινα: Πέθανε ο μαθητής που έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια

Σοκ και θρήνος στη Φλώρινα καθώς πέθανε ο ανήλικος μαθητής που κατανάλωσε δηλητηριασμένα μανιτάρια. Ο νεαρός υποβλήθηκε την Τετάρτη σε εγχε...


Σοκ και θρήνος στη Φλώρινα καθώς πέθανε ο ανήλικος μαθητής που κατανάλωσε δηλητηριασμένα μανιτάρια. Ο νεαρός υποβλήθηκε την Τετάρτη σε εγχείρηση μεταμόσχευσης ήπατος στην Γερμανία και ενώ αρχικά η κατάσταση της υγείας του ήταν σταθερή, σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο, ο οργανισμός του δεν δέχθηκε το μόσχευμα και το μεσημέρι της Πέμπτης κατέληξε.






Ο νεαρός από το Βαρικό στη Φλώρινα είχε μεταφερθεί με ειδική πτήση αεροσκάφους, διασωληνωμένος και συνοδεία γιατρού από την Θεσσαλονίκη σε νοσοκομείο του Μονάχου στην Γερμανία.





Ο νεαρός μαθητής του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, το περασμένο Σάββατο μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας με έντονα σημάδια αδιαθεσίας. Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ορισμένοι δείκτες στο αίμα του ήταν αρκετά υψηλοί και αυτό έθεσε σε συναγερμό τους γιατρούς ότι πρόκειται για δηλητηρίαση από κατανάλωση μανιταριών. Το παιδί εσπευσμένα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την Φλώρινα στο νοσοκομείο Γεννηματάς στην Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια στην ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με κάτοικο του Βαρικού Φλώρινας που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νεαρός με το πατέρα του και κάποιον φίλο τους από το χωριό, μάζεψαν άγρια μανιτάρια από το δάσος, τα οποία στην συνέχεια κατανάλωσαν.

Πηγή: ert