Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ντ.Τραμπ: Απίστευτη ηλιθιότητα η πρόταση των Δημοκρατικών να αφαιρέσουν το όνομα του Τζ. Γουέιν από ένα αεροδρόμιο

Σε μια περίοδο κοινωνικής αναταραχής στις ΗΠΑ οι Δημοκρατικοί επάνω στην παραζάλη τους για να εκλέξουν πρόεδρο βρίσκονται εκτός τόπου ...

Ντ.Τραμπ: Απίστευτη ηλιθιότητα η πρόταση των Δημοκρατικών να αφαιρέσουν το όνομα του Τζ. Γουέιν από ένα αεροδρόμιο

Σε μια περίοδο κοινωνικής αναταραχής στις ΗΠΑ οι Δημοκρατικοί επάνω στην παραζάλη τους για να εκλέξουν πρόεδρο βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου.




Μέλη του Δημοκρατικού κόμματος της Καλιφόρνια κατηγορούν τον εκλιπόντα ηθοποιό για ρατσιστικά σχόλια, λες και μπορεί να τους… απαντήσει(!) ζητώντας την μετονομασία του τοπικού αεροδρομίου που φέρει το όνομα του.

Μάλιστα, σε ψήφισμα που εγκρίθηκε από τους Δημοκρατικούς της κομητείας Όραντζ, νότια του Λος Άντζελες, γίνεται αναφορά σε συνέντευξη του ηθοποιού που δημοσιεύθηκε το 1971, όταν όλοι ήταν ελεύθεροι να εκφράζουν τις απόψεις τους,. στο περιοδικό Playboy, στην οποία δήλωνε:

«Πιστεύω στην υπεροχή των λευκών, δεν αισθάνομαι ένοχος για το γεγονός ότι πριν από πέντε ή δέκα γενιές, αυτοί οι άνθρωποι ήταν σκλάβοι».

«Το Δημοκρατικό Κόμμα της κομητείας Όραντζ καταδικάζει τις ρατσιστικές και μισαλλόδοξεις δηλώσεις του Τζον Γουέιν και ζητεί να αφαιρεθεί το όνομα του Τζον Γουέιν από το αεροδρόμιο της κομητείας Όραντζ», ανέφερε το ψήφισμα, αναγκάζοντας τον Τραμπ να αποκαλέσει την «ιδέα» αυτή ως απ0ίστυτη ηλιθιότητα.

Τραμπ: Απίστευτη ηλιθιότητα η ιδέα των Δημοκρατικών

«Τώρα οι Δημοκρατικοί που δεν κάνουν τίποτα, θέλουν να αφαιρέσουν το όνομα του Τζον Γουέιν από ένα αεροδρόμιο», έγραψε σε tweet του ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αποκαλώντας την ιδέα «απίστευτη ηλιθιότητα».

Ο Τραμπ, στο παρελθόν είχε δηλώσει πως είναι μεγάλος θαυμαστής του Τζον Γουέιν.

Είχε εμφανιστεί δίπλα στην κόρη του ηθοποιού, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 στην Αϊόβα, τη γενέτειρά του Γουέιν.

Η οικογένεια του Τζον Γουέιν, που έχει ένα άγαλμα στο αεροδρόμιο της κομητείας Όραντζ και ένα άλλο στο Μπέβερλι Χιλς, απέρριψε τις κατηγορίες ρατσισμού εναντίον του.