Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η «ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ»... «Απόβαση» του Στρατού στο νησί της Γαύδου

Σφύζει από…στρατό τις τελευταίες ημέρες η Γαύδος Στο νησί βρίσκονται από το Σαββατοκύριακο στρατιωτικό προσωπικό της 5ης Ταξιαρχίας Κρητών...

Χανιά: Γιατί έγινε απόβαση από στρατιωτικές δυνάμεις στη Γαύδο ...

Σφύζει από…στρατό τις τελευταίες ημέρες η Γαύδος Στο νησί βρίσκονται από το Σαββατοκύριακο στρατιωτικό προσωπικό της 5ης Ταξιαρχίας Κρητών για ασκήσεις αποβάσεως




Ενώ από χθες στο νησί βρίσκονταν εξοπλισμός και ανθρώπινο δυναμικό της 115 Πτέρυγας Μάχης προκειμένου να πραγματοποιήσει εργασίες στο οδικό δίκτυο.

Σε ότι αφορά την 115 Πτέρυγα Μάχης στη Γαύδο έφτασε δύο χωματουργικά μηχανήματα προκειμένου να συμβάλουν σε οδικά έργα σε συνεργασία με το Δήμο Γαύδου. Από το Δήμο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη συμβολή αυτή της μονάδας καθώς θα βελτιωθούν πολλοί χωματόδρομοι στο νησί έργο απαραίτητο για τη ζωή των μόνιμων κατοίκων του νησιού.

Σε ότι αφορά τον στρατό σύμφωνα με πληροφορίες από την 5η Μεραρχία Κρητών γίνεται χαρτογράφηση του νησιού και άλλες ασκήσεις που έχουν να κάνουν με σημεία αποβάσεων κα.

Η 5η Μεραρχία Κρητών κάθε χρόνο πραγματοποιεί 1-2 επισκέψεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα στο νησί, φέτος μέχρι στιγμής έχει βρεθεί στη Γαύδο περισσότερες φορές.

haniotika-nea.gr