Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση μέχρι το βράδυ – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Σύμφωνα με το meteo, ο καιρός θα είναι άστατος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Δείτε σε χάρτες σε ποιες περιοχές θα “χτυπήσει” η κακοκ...

καιρός

Σύμφωνα με το meteo, ο καιρός θα είναι άστατος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Δείτε σε χάρτες σε ποιες περιοχές θα “χτυπήσει” η κακοκαιρία.







Ο καιρός άρχισε να αλλάζει από το βράδυ του Σαββάτο και σήμερα θα παρουσιάσει επιδείνωση στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα περισσότερα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο.

Πιο αναλυτικά, οι βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στη Μακεδονία έως το πρωί θα επεκταθούν σταδιακά στα λοιπά ηπειρωτικά, πλην της Θράκης, και στο Ιόνιο και θα ενισχυθούν ενώ θα σημειωθούν και καταιγίδες. Η πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων είναι αυξημένη, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται ο αθροιστικός υετός (βροχές/καταιγίδες) που αναμένεται έως το βράδυ της Κυριακής.



Έντονη θα είναι η κεραυνική δραστηριότητα, ιδιαίτερα κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Στο σχετικό χάρτη παρουσιάζεται η κεραυνική δραστηριότητα που αναμένεται σήμερα το απόγευμα.


Οι βορειοδυτικοί άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς, με εξαίρεση τη Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο όπου κατά τόπους θα φτάσει τους 35-36 βαθμούς.