Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έτσι θα καταλάβετε αν έχετε να κάνετε με ψευτογιατρό – Είναι πολλοί και έχουν ίδιο τρόπο δράσης

Την ώρα που η υπόθεση του “ψευτογιατρού” Νικόλαου Κοντοστάθη ή Κόντου, δείχνει να μην έχει τελειωμό, με τις νέες αποκαλύψεις, τα στοιχεία κ...


Την ώρα που η υπόθεση του “ψευτογιατρού” Νικόλαου Κοντοστάθη ή Κόντου, δείχνει να μην έχει τελειωμό, με τις νέες αποκαλύψεις, τα στοιχεία και τα θύματα, να αυξάνονται συνεχώς μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του, άλλες καταγγελίες για δήθεν “Σωτήρες” και μαχητές του καρκίνου δημιουργούν σωρεία ερωτημάτων.






Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο τρόπος δράσης μεταξύ των μαϊμού ειδικών με τα πλαστά πτυχία και τις εξειδικευμένες γνώσεις σε πανεπιστήμια του εξωτερικού δεν διαφέρει και πολύ, αφού ο στόχος τους είναι κοινός και έχει να κάνει με τον παράνομο πλουτισμό.





Μπορεί ο Κοντοστάθης ως “παιδί του Θεού” να έκλεινε τα δικά του ραντεβού σε μοναστήρια, εκκλησίες και καφετέριες γνωστών νοσοκομείων και διαγνωστικών κέντρων, όμως υπάρχουν κι άλλοι “θεόσταλτοι” που συναντιούνται με τα υποψήφια θύματα τους σε ξενοδοχεία, προκειμένου μέσα από τις ομιλίες τους να τους πείσουν για τις “ψευτοθεραπείες” τους και αντί για ρίγανη και καρπούς αγριοτριανταφυλλιάς να τους ταΐσουν ακόμα και “ειδικά”…χόρτα που υπόσχονται την ίαση.


Ένα κοινό ακόμα στοιχείο που αφορά τον τρόπο δράσης τους, ειδικά σε περιπτώσεις ασθενών με βαριά και ανίατα νοσήματα, είναι η πλύση εγκεφάλου που καταφέρνουν και τους κάνουν, πως δήθεν οι δικές τους αποκλειστικά και μόνο εναλλακτικές θεραπείες, είναι το μυστικό μιας μακρόχρονης ζωής, γι αυτό και τους πείθουν να διακόψουν την οποιασδήποτε άλλη επιστημονική και εγκεκριμένη ιατρική συνταγή. Ακόμα και αν ο ασθενής είχε λάβει ή βρίσκεται στο στάδιο των χημειοθεραπειών οι ψευτοειδικοί τους υπόσχονται θαύματα, αρκεί να ακολουθήσουν το δικό τους θεραπευτικό μονοπάτι.


Το σχέδιο είναι τόσο πανομοιότυπο μεταξύ των “μαϊμού” γιατρών, που πιστεύουν στον Χριστό και λατρεύουν την Παναγία, που αν ο ασθενής πεισθεί από τα λεγόμενα τους, τότε κολλούν πάνω τους σαν τσιμπούρι, προσπαθώντας μέσα από αυτούς να έρθουν σε επαφή και με άλλους αρρώστους, ώστε το πυραμιδικό σύστημα που ακολουθούν να τους αναδείξει και να τους εδραιώσει μεταξύ των πασχόντων και των πονεμένων ψυχών.