Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ναύπλιο: Ισόβια στη «μαύρη χήρα» του καπετάνιου του εφοπλιστή Γουλανδρή

«Αυλαία» για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει τη χώρα μετά την ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Κακουργημάτων - Η «μαύρη χήρα» κατ...


«Αυλαία» για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει τη χώρα μετά την ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Κακουργημάτων - Η «μαύρη χήρα» καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση του συζύγου της Θανάση Λάμπρου





Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Επταμελές Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κακουργημάτων στην Δήμητρα Βούλγαρη, που κρίθηκε σε δεύτερο βαθμό ένοχη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως του συζύγου της καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, τον Δεκέμβριο του 2014 στην Κοιλάδα Αργολίδας.




Σύμφωνα με την argonafplia.gr, το εφετείο επικύρωσε την πρωτοβάθμια απόφαση, καθώς οι έξι δικαστές αποδέχθηκαν την ενοχή και την προτεινόμενη ποινή και ένας δικαστής δεν πείστηκε. Επίσης, με 4-3 η ετυμηγορία για τα ελαφρυντικά που ζήτησε η υπεράσπιση ήταν αρνητική.

Το χρονικό της πρώτης δίκης

Στις 21 Δεκεμβρίου 2016 μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε πεντέμισι περίπου ώρες, η 38χρονη «μαύρη χήρα» της Αργολίδας κρίθηκε από το δικαστήριο ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για τη δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου που εργαζόταν για τον εφοπλιστή Νίκο Γουλανδρή.

Η απόφαση του δικαστηρίου ανακοινώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/12), μετά από περίπου τέσσερις εβδομάδες ακροαματικής διαδικασίας.
Εκτός από την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, το δικαστήριο επέβαλε στην Δήμητρα Βούλγαρη ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για οπλοφορία και οπλοχρησία.