Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορωνοϊός: Αρνητικά τα δείγματα Ιταλών τουριστών που φτάνουν σε Πάτρα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα

Πώς εξελίσσεται η κατάσταση των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας Μπορεί η ανησυχία και ο...

patra_limani

Πώς εξελίσσεται η κατάσταση των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας
Μπορεί η ανησυχία και ο προβληματισμός από τα εισαγόμενα λόγω τουρισμού κρούσματα κορωνοϊού να είναι έντονη στην Ελλάδα, ωστόσο τα νέα από τους ελέγχους των τουριστών που έρχονται από την Ιταλία είναι ικανοποιητικά.




Πιό συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που επικαλείται το tempo24.news, διαπισοτώνεται πως, συνολικά σε Πάτρα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα από την ημέρα της επανεκκίνησης των επιβατικής κίνησης, έχουν διενεργηθεί 3.000 τεστ για κορωνοϊό εκ των οποίων όλα βγήκαν αρνητικά.

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο αριθμός των δειγμάτων είναι αρκετά υψηλός, έτσι ώστε τα συμπεράσματα που εξάγονται να είναι ασφαλή και, έστω κατά προσέγγιση, να εκτιμάται πως δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας για τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες που έρχονται στην χώρα μας από την Ιταλία.

Την ίδια ώρα, συγκρατημένα αιδιόδοξα είναι τα μηνύματα και από την εξέλιξη της υγείας των τεσσάρων ασθενών από κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Από τους δύο ασθενείς που νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι στην ΜΕΘ, ο ένας αποσωληνώθηκε, ενώ για τους υπόλοιπους η αντιμετώπιση από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου έχει μέχρι στιγμής θετικά αποτελέσματα για την εξέλιξη της υγείας τους.