Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Το Αμερικανικό Κογκρέσο ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ την τουρκία... «Καλώ τον Ερντογάν να αντιστρέψει την πορεία που ακολουθεί»

Για Την είδηση για την Αγιά Σοφιά πήρε θέση μέλος της επιτροπής διεθνών σχέσεων της Γερουσίας, ο Αμερικανός Γερουσιαστής Μπομπ Μενεντεζ....

Καταπέλτης ο γερουσιαστής Μενέντεζ: Τιμωρείστε επιτέλους την ...

Για Την είδηση για την Αγιά Σοφιά πήρε θέση μέλος της επιτροπής διεθνών σχέσεων της Γερουσίας, ο Αμερικανός Γερουσιαστής Μπομπ Μενεντεζ. Προειδοποίηση στον Ερντογάν είχε στείει εχθές το βράδυ και η Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων...







Ηχηρή αντίδραση είχαμε και από τις ΗΠΑ για την αδιανόητη μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί, με τον γνωστό γερουσιαστή Μενέντεζ να προειδοποιεί τον Ερντογάν "να αλλάξει πορεία" και να καταγγέλλει έντονα την τουρκική απόφαση.

Και οι Ηνωμένες Πολιτείες καταγγέλουν την απόφαση του τουρκικού ΣτΕ και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να μετατρέψουν σε τζαμί την Αγία Σοφία, μέσω του Αμερικανού Γερουσιαστή, Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Ο Μενέντεζ, επιφανές μέλος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, ανέφερε σε tweet του πως... «καταγγέλλω έντονα την απόφαση της Τουρκίας να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί. Καλώ τον Ερντογάν να αντιστρέψει την πορεία που ακολουθεί και να αποκαταστήσει την αξιοθαύμαστη κληρονομιά της Αγίας Σοφίας ως μουσείο που θα επισκέπτονται άνθρωποι όλων των θρησκειών και πολιτισμών».