Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ... Οι «Black Lives Matter» ξυλοκόπησαν και λήστεψαν ιερέα..

Στην Ουάσινγκτον, “ακτιβιστές” χτύπησαν και λήστεψαν έναν 80χρονο καθολικό ιερέα που πήγαινε στη δουλειά διαβάζοντας προσευχές, αναφέρ...


Στην Ουάσινγκτον, “ακτιβιστές” χτύπησαν και λήστεψαν έναν 80χρονο καθολικό ιερέα που πήγαινε στη δουλειά διαβάζοντας προσευχές, αναφέρει το spzh.news επικαλούμενο τα κοινωνικά δίκτυα.




Αναλυτικότερα, στις 27 Ιουνίου, ο 80χρονος καθολικός ιερέας Thomas Haack από την κοινότητα Oblate Mary ληστεύτηκε και ξυλοκοπήθηκε από.... ακτιβιστές στο δρόμο για την εργασία στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ. Αυτό αναφέρθηκε στο Facebook από χρήστες κοινωνικών δικτύων που δημοσίευσαν μια φωτογραφία του θύματος.

«Ο πατέρας Τόμας Χάκ χθες στην Ουάσινγκτον δέχτηκε επίθεση βάναυσα από το BLM που υποστηρίζεται από τους Δημοκρατικούς (Black Lives Matter) απλώς επειδή ήταν καθολικός ιερέας που κατευθυνόταν στο γραφείο του. Ξεκίνησε μια επίθεση στους ιερείς. Ξεκίνησαν με έναν 80χρονο άοπλο άντρα », γράφει ένας χρήστης του Facebook με το ψευδώνυμο Never Another Democrat Ever και δημοσιεύει μια φωτογραφία του θύματος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ, ο πατέρας Τόμας Χάκ έφτασε στην Ουάσινγκτον για δράσεις στην Εκκλησία του Αγίου Πέτρου του Αποστόλου στην περιοχή του Κάπιτολ Χιλ, που έχουν προγραμματιστεί πριν από τον Ιούλιο του 2020. Είναι εκπρόσωπος της κοινότητας της Παναγίας. Ο Χάκ λειτουργεί ως πνευματικός μέντορας, δίδαξε θεολογία, πολιτική επιστήμη και ιταλικά. pentapostagma.gr