Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΤΟΣ Ο ΡΟΜΠΑΣ... Ερέτρια: Αυτός είναι ο 51χρονος δάσκαλος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας (φώτο)

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ύστερα από σχετική διάταξή της η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας, έδωσε στη δημοσιότη...

Ερέτρια: Αυτός είναι ο 51χρονος δάσκαλος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας (φώτο)

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ύστερα από σχετική διάταξή της η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 51χρονου δάσκαλου από την Ερέτρια, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.






Ο 51χρονος συνελήφθη στις 7 Ιουλίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη. Πρόκειται για το ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΠΟΥΡΔΑΡΑ, του Πέτρου και της Μαρίας, γεννηθείς στις 7 Δεκεμβρίου του 1969 στην Πάφο Κύπρου.

Κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με 14χρονη μαθήτρια. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη και που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, από 10/07/2020 έως και 10/10/2020 σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.