Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Μπογδάνος καταγγέλει και κατονομάζει 4 ΜΚΟ για κατασκοπεία...!! Και υπάρχουν ακόμη...;;;

Σε βαρύτατες καταγγελίες κατά τεσσάρων ΜΚΟ προχώρησε ο βουλευτής Α΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κατηγορώντας τες επ...

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Σε βαρύτατες καταγγελίες κατά τεσσάρων ΜΚΟ προχώρησε ο βουλευτής Α΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κατηγορώντας τες επί της ουσίας για κατασκοπεία εις βάρος της χώρας μας και συνεργασία με την τουρκική πλευρά.




Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του για το νομοσχέδιο για τις συναθροίσεις, ο βουλευτής τόνισε ότι είναι ζήτημα κανόνων το να σταθμιστεί υπεύθυνα το δικαίωμα στην ειρηνική διαμαρτυρία με το δικαίωμα στη χρήση της πόλης από όλους. Όμως δεν έμεινε εκεί αλλά τόνισε ότι ζήτημα κανόνων είναι και η λογοδοσία -που όπως ισχυρίσθηκε προχωρά γοργά- των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που οργίασαν την περίοδο 15-19.

Ζητά όμως και την προσαγωγή στη Δικαιοσύνη τεσσάρων συγκεκριμένων ΜΚΟ με τα ονόματα «Aegean Boat Report», «Consolidated Rescue Group», «Forensic Architecture και «Lighthouse Relief» καθώς, όπως καταγγέλλει, αυτές «δίνουν τα στίγματα των πλωτών μέσων του Λιμενικού και του Πολεμικού μας Ναυτικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή αναπαράγουν υλικό από τουρκικά UAV, θέτοντας σε κίνδυνο τους ήρωές μας που φυλάττουν τις σύγχρονες Θερμοπύλες της Δύσης».

Τη στιγμή που οι καταγγελίες αυτές διατυπώνονται από το βήμα της Βουλής από έναν βουλευτή, ο οποίος φροντίζει να κάνει τη δουλειά του, αναρωτιέται κάποιος πόσος χρόνος θα χρειαστεί μέχρι να παρέμβει ο εισαγγελέας.

Τεράστια κενά
Οπως επίσης αναρωτιέται και για το εάν τις αντίστοιχες πληροφορίες είχαν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Εάν μεν δεν τις είχαν αναδεικνύονται τεράστια κενά στη λειτουργία τους, ενώ εάν τις είχαν τίθεται σοβαρότατο ζήτημα αμέλειας, αφού οι καταγγελίες του κ. Μπογδάνου δεν περιγράφουν κάποιους «ανθρωπιστές» που έστω το παράκαναν αλλά πολύ επικίνδυνες καταστάσεις, οι οποίες πρέπει άμεσα να ελεγχθούν.

Βάζει κάποιος στοίχημα, πάντως, ότι τόσο στο υπουργείο Μετανάστευσης όσο και στο Προστασίας του Πολίτη θα άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις συγκεκριμένες καταγγελίες. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι να δούμε τι ακριβώς θα πράξουν στο επόμενο διάστημα, αφού πλέον το ζήτημα έχει τεθεί και θεσμικά.