Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνταξιούχος κατηγορείται πως κακοποίησε σεξουαλικά πάνω από 300 ανήλικα κορίτσια

Ένας συνταξιούχος από τη Γαλλία θεωρείται ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον 300 ανηλίκων στην Ινδονησία. Ο 65χρονος Γάλ...


Ένας συνταξιούχος από τη Γαλλία θεωρείται ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον 300 ανηλίκων στην Ινδονησία.






Ο 65χρονος Γάλλος συνελήφθη στην Τζακάρτα και όπως δήλωσαν οι αρχές στην Ινδονησία μπορεί να του επιβληθεί ακόμη και η θανατική ποινή.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 65χρονο στα τέλη Ιουνίου, σε ένα ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Στο δωμάτιό του βρέθηκαν δύο ανήλικα κορίτσια.





Ο Γάλλος, που κατάγεται από το Παρίσι, είχε δημιουργήσει ένα στούντιο στο δωμάτιο. «Παρέσερνε τις ανήλικες υποσχόμενος ότι θα εργάζονταν ως μοντέλα», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της Τζακάρτας, Νάνα Σουντιάνα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα. «Όσες δέχονταν να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί του πληρώνονταν με 250.000 έως 1 εκατομμύριο ρουπίες (περίπου 10-60 ευρώ). Εκείνες που αρνούνταν, τις ξυλοκοπούσε», πρόσθεσε.

Ο 65χρονος κινδυνεύει να καταδικαστεί σε πολυετή ποινή κάθειρξης, ακόμη και με την ποινή του θανάτου, εάν του απαγγελθούν κατηγορίες με βάση τον νόμο για την προστασία των παιδιών.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του βρέθηκαν βίντεο ή φωτογραφίες περισσότερων από 300 ανηλίκων, ηλικίας από 10 μέχρι 17 ετών, ενώ οι αρχές πιστεύουν πως βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του.