Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ...!!! Η Νύχτα είναι ΚΡΙΣΙΜΗ...!!! 20 Μάχιμες Μονάδες του ΑΗΤΤΗΤΟΥ Πολεμικού Ναυτικού ΑΠΛΩΘΗΚΑΝ από Δωδεκάνησα μέχρι Καστελόριζο...!!

Ίση δύναμη με τον τουρκικό στόλο ανέπτυξε και θα αναπτύξει το Πολεμικό Ναυτικό τις επόμενες λίγες ώρες στα Δωδεκάνησα και στο Νοτιοανα...

Έρχεται κρίσιμη νύχτα: Αντιμέτωποι ο ελληνικός κι ο τουρκικός Στόλος - Αυτή είναι η τακτική κατάσταση στο ΝΑ Αιγαίο τώρα

Ίση δύναμη με τον τουρκικό στόλο ανέπτυξε και θα αναπτύξει το Πολεμικό Ναυτικό τις επόμενες λίγες ώρες στα Δωδεκάνησα και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, στην περιοχή της τουρκικής NAVTEX.





Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΥΠΕΘΑ : «15 έως 20 μάχιμες μονάδες επιφανείας, υποβρύχια και βοηθητικά πλοία του ελληνικού Στόλου έχουν μετακινηθεί σε μία περιοχή που ξεκινάει από τα Βόρεια Δωδεκάνησα και τελειώνει νότια του συμπλέγματος της Μεγίστης προς την περιοχή της τουρκικής NAVTEX».

Να σημειώσουμε πως δεν ευσταθούν όσα έχουν γραφτεί περί πλήρης ανάπτυξης του ελληνικού Στόλου στην περιοχή, γιατί αυτό θα σήμαινε πως το Βόρειο και το Ανατολικό Αιγαίο θα παρέμενε εντελώς ακάλυπτο.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση η ελληνική δύναμη είναι υπέρ αρκετή για να αντιμετωπίσει τα τουρκικά πλοία αφού είναι ισοδύναμη, με τα ελληνικά υποβρύχια και τις ελληνικές ΤΠΚ κλάσης Rouset να διαθέτουν ποιοτική υπεροχή απέναντι στα αντίστοιχα πλοία του τουρκικού Στόλου.