Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!! Ο Τσαβούσογλου απειλεί με Πόλεμο την Αρμενία...!! Μάχες και Κόλαση στα σύνορα με Αζερμπαιτζάν...!! 11 Αζέροι Νεκροί...!!

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου εξέφρασε τη Δευτέρα την αλληλεγγύη του στο Αζερμπαϊτζάν, που έχει σε εξέλιξη θερμό επεισόδιο με την Αρμενία, γρά...

Υπουργείο Άμυνας Αζερμπαϊτζάν: Σκοτώσαμε είκοσι στρατιώτες της ...

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου εξέφρασε τη Δευτέρα την αλληλεγγύη του στο Αζερμπαϊτζάν, που έχει σε εξέλιξη θερμό επεισόδιο με την Αρμενία, γράφοντας στο Twitter:




«Είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε τις ζωές μας για το Αζερμπαϊτζάν».

Ένα τέτοιο μήνυμα, που απειλεί ευθέως με στρατιωτική επίθεση την Αρμενία, προκαλεί αποτροπιασμό επαναφέροντας στις μνήμες τη Γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους.

Θερμό επεισόδιο

Το Αζερμπαϊτζάν και η Αρμενία αλληλοκατηγορούνται ότι παραβίασαν την εύθραυστη εκεχειρία κατά μήκος των συνόρων τους.

Έντεκα Αζέροι στρατιώτες σκοτώθηκαν πριν από λίγο στις συγκρούσεις που διεξάγονται με την Αρμενία, με το Γερεβάν να δείχνει ποιος έχει το πάνω χέρι πλέον!

Η σφοδρή σύγκρουση που ξέσπασε τα τελευταία 24ωρα στα σύνορα της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν και η συνεχής ανταλλαγή πυρών με το στρατό του Αζερμπαϊτζάν ανάγκασε την ηγεσία της Αρμενικής Πολεμικής Αεροπορίας να απογειώσει τα μαχητικά Su-30SM, τα οποία αγοράστηκαν από τη Ρωσία πριν από περίπου ένα χρόνο.

Ο ''θρύλος'' του στρατού των Αζέρων σύμφωνα με τους Τούρκους, Ibad Huseyinli, δήλωσε ευχαριστημένος με τις εξελίξεις για την Αγία Σοφία, ενώ ανέφερε πως στόχος είναι η κατάκτηση του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Μάλιστα ανέφερε πως η Άγκυρα βοηθάει το Μπακού και πως ευελπιστεί για νέες ενισχύσεις!

Η σύγκρουση μάλλον είναι προ των πυλών, με την Τουρκία να ''χώνεται'' σε άλλο ένα μέτωπο.