Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν είναι ανέκδοτο! Αυτό το Yugo Zastava έχει περισσότερα άλογα και από Ferrari

driveΑυτό το όχημα δεν έχει καμία σχέση με τα συνηθισμένα Yugo της γειτονιάς σας. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βρεθεί μέσα σε ένα Y...


driveΑυτό το όχημα δεν έχει καμία σχέση με τα συνηθισμένα Yugo της γειτονιάς σας.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βρεθεί μέσα σε ένα Yugo σε κάποια φάση της ζωής μας, όμως κανένα από αυτά που έχουμε συναντήσει δεν συγκρίνεται με το Yugo-τέρας που διατίθεται προς πώληση μέσω Facebook Marketplace στις ΗΠΑ.




Κάτω από το αμάξωμα που χάρη σε εκτενέστατες μετατροπές και πλήρες wide-bodykit έχει αυξημένο μήκος και πλάτος, το Yugo κρύβει όχι έναν αλλά δύο (!) V8 κινητήρες 8,2 λίτρων που προέρχονται από Cadillac Eldorado. Ο πρώτος βρίσκεται κάτω από το καπό και κινεί τους εμπρός τροχούς, και ο δεύτερος καταλαμβάνει τον χώρο για τα πίσω καθίσματα και τις αποσκευές στέλνοντας δύναμη στον πίσω άξονα.

Συνδυαστικά, η ισχύς του τετρακίνητου Yugo είναι κοντά στους 1.000 PS (!) αν και ο σημερινός ιδιοκτήτης προτείνει να μην χρησιμοποιούνται και τα δύο μοτέρ ταυτόχρονα καθώς μοιράζονται το σύστημα ψύξης με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνονται σχετικά εύκολα.

Αν αναρωτιέστε για το πόσο κοστίζει αυτό το τρελό project, η αγγελία έχει τιμή $25.500 και μένει να δούμε αν θα βρεθεί κάποιος πρόθυμος να το αγοράσει.