Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτά είναι τα νέα pick-up του Ελληνικού Στρατού που περιπολούν στον Έβρο!

Στα οχήματα του Ελληνικού Στρατού εντάσσονται, πλέον, 15 νέα pick-up της Mitsubishi. Έτσι, τα L200 ξεκινούν άμεσα περιπολίες στον Έβρ...



Στα οχήματα του Ελληνικού Στρατού εντάσσονται, πλέον, 15 νέα pick-up της Mitsubishi. Έτσι, τα L200 ξεκινούν άμεσα περιπολίες στον Έβρο με αφορμή τις αυξημένες ανάγκες για φύλαξη των συνόρων.




Τους τελευταίους μήνες μικτά κλιμάκια που αποτελούνται από άνδρες της Αστυνομίας, της Frontex και του Ελληνικού Στρατού περιπολούν στον Έβρο προκειμένου να ανακόψουν τις προσπάθειες εισόδου μεταναστών από την πλευρά της Τουρκίας. Οι αυξημένες ανάγκες για οχήματα με αυξημένες επιχειρησιακές δυνατότητες, οδήγησαν στην προμήθεια-με διαδικασίες εξπρές-15 διπλοκάμπινων Mitsubishi L200 τα οποία εντάσσονται στο δυναμικό του Δ Σώματος Στρατού (σύμφωνα με το ρεπορτάζ του enikos.gr).

Μάλιστα, όπως μπορούμε να δούμε και στις σχετικές εικόνες, τα εν λόγω οχήματα δεν βάφτηκαν στα χρώματα του στρατού (φέρουν όμως ειδικές πινακίδες αναγνώρισης) καθώς κρίθηκε πως δεν επηρεάζεται ο τρόπος χρήσης τους, μιας και προορίζονται μόνο για μεταφορά προσωπικού και υλικού.

Τέλος, να τονίσουμε πως η συγκεκριμένη διπλοκάμπινη έκδοση του L200 εφοδιάζεται με μοτέρ πετρελαίου 2,2 λίτρων απόδοσης 150 ίππων & 400 Nm ροπής. Έχει ικανότητα έλξης έως και 3 τόνους με φρεναριζόμενο τρέιλερ, ενώ το σύστημα 4κίνησης Easy Select 4WD εγγυάται την απρόσκοπτη κίνηση σε κάθε έδαφος. newsauto.gr