Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπόθεση MARFIN στις ΗΠΑ... Ακροαριστεροί έκαψαν σπίτι με παιδί και στη συνέχεια μπλόκαραν την πυροσβεστική υπηρεσία

Ένας επικεφαλής της αστυνομίας στην πολιτεία της Βιρτζίνια κατέρρευσε σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή καθώς περιέγραψε πώς οι αριστεροί τρο...


Ένας επικεφαλής της αστυνομίας στην πολιτεία της Βιρτζίνια κατέρρευσε σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή καθώς περιέγραψε πώς οι αριστεροί τρομοκράτες και οι ταραχοποιοί του περίφημου συνθήματος “Black Lives Matter” έβαλαν φωτιά σε ένα σπίτι πολλών οικογενειών με παιδιά μέσα και στη συνέχεια εμπόδισαν τους πυροσβέστες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα.




Ο Γουίλιαμ Σμιθ, επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος του Ρίτσμοντ στη Βιρτζίνια, ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στα μέλη του Τύπου καθώς εξήγησε το χάος που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των ταραχών του Σαββάτου το βράδυ.

Ο Σμιθ περιγράφει πώς «διαδηλωτές» έβαλαν σκόπιμα φωτιά σε μια κατοικία με ένα παιδί μέσα και στη συνέχεια εμπόδισαν τους πυροσβέστες και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να φτάσουν στη φωτιά. Ευτυχώς, οι αξιωματικοί μπόρεσαν να βοηθήσουν τους πυροσβέστες να ξεπεράσουν τη γραμμή των Black Lives Matter και Antifa ταραχών για να φτάσουν στο σπίτι και να σώσουν το παιδί.

Ο Σμιθ σημειώνει επίσης ότι το αστυνομικό τμήμα του διαθέτει πληροφορίες πως πολλοί από τους αναρχικούς έχουν ταξιδέψει από όλη τη χώρα για να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις.

"Γνωρίζουμε ότι αυτή είναι μια οργανωμένη προσπάθεια. Δεσμευόμαστε να εντοπίσουμε αυτούς που βρίσκονται πίσω από αυτό. Και κάνουμε ότι είναι πολύ καλύτερο να συλλάβουμε όσους διαπράττουν βία στην κοινότητά μας, στην πόλη μας και στους πολίτες μας", καταλήγει ο Smith.