Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ...;;; Χειροπέδες στον γιο του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ - Μαχαίρωσε τον γείτονα του

Χειροπέδες πέρασαν οι αρχές της Καλιφόρνιας στον γιο του θρύλου του μπάσκετ, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, καθώς μαχαίρωσε πολλές φορές τον γείτ...

Χειροπέδες στον γιο του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ - Μαχαίρωσε τον γείτονα του

Χειροπέδες πέρασαν οι αρχές της Καλιφόρνιας στον γιο του θρύλου του μπάσκετ, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, καθώς μαχαίρωσε πολλές φορές τον γείτονα του.




Ο 28χρονος Άνταμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο οποίος εμφανίστηκε μαζί με τον πατέρα του στο "Celebrity Family Feud" κατηγορείται για επίθεση με θανατηφόρο όπλο, σύμφωνα με όσα αναφέρει το TMZ Sports.

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, έπαιξε 20 σεζόν στο NBA και είναι ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος και τώρα ο γιος του έχει πρώτο θέμα συζήτησης στην Αμερική.

Οι αρχές δήλωσαν ότι δέχθηκαν μια κλήση ότι κάποιος μαχαιρώθηκε στο Σαν Κλεμέντε και «ο ύποπτος που είναι ο γείτονας του θύματος, συνελήφθη χωρίς περιστατικό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το θύμα πήγε στο νοσοκομείο μόνο του «με πολλαπλούς απειλητικούς για τη ζωή του τραυματισμούς», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο. Πάντως, ο Άνταμ έκτοτε αφέθηκε ελεύθερος (Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ...) από την κράτηση και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.