Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΡΤΥΡΙΑ: «Τον Ιανουάριο μια μαυροντυμένη γυναίκα παραφύλαγε κάτω από το σπίτι της Ιωάννας»

zappitΌσα είπε ο γείτονας της Ιωάννας στην Τατιάνα Στεφανίδου... Στο «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου προχώρησε γείτονας της 34χρο...


zappitΌσα είπε ο γείτονας της Ιωάννας στην Τατιάνα Στεφανίδου...




Στο «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου προχώρησε γείτονας της 34χρονης Ιωάννας σε μια αποκαλυπτική μαρτυρία για την πολύκροτη υπόθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.
Ο κύριος, του οποίου τα στοιχεία παραμένουν ανώνυμα για προφανείς λόγους, σημείωσε πως έχει ήδη καταθέσει στις αρχές ότι είχε συναντήσει τον Ιανουάριο μια μαυροντυμένη γυναίκα να παραφυλάει κάτω από το σπίτι της άτυχης κοπέλας.




Πιο συγκεκριμένα, ο γείτονας της Ιωάννας σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ πως «ήταν νεαρή. Φορούσε μάλλον περούκα και κρατούσε πλαστική σακούλα με ένα μπουκάλι».
Όπως έχει καταθέσει και στις αρχές, η γυναίκα φορούσε μαύρα ρούχα, μαύρο σκούφο και είχε το πρόσωπό της καλυμμένο με κασκόλ και τον Ιανουάριο, την εντόπισε να κρύβεται μπροστά από την πολυκατοικία τους. Η γυναίκα αυτή είχε προκαλέσει την προσοχή ενώ μία φορά εθεάθη να κρατά “μια πλαστική σακούλα, η οποία έμοιαζε σαν νοσοκομειακός ορός”.


Αρχές Φεβρουαρίου ήταν η τελευταία φορά που την είδαν στη γειτονιά και μάλιστα την ακολούθησαν σε μια προσπάθεια να μάθουν την ταυτότητα της, γιατί είχαν θορυβηθεί από την παρουσία της.



«Έπειτα ξεκίνησαν τα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊου και δεν κυκλοφορούσε κανείς», καταθέτει ο μάρτυρας.