Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνεχίζεται η σφαγή των οικόσιτων ζώων στη Χίο από λαθρομετανάστες

Τις καταστροφές της νύχτας μετρούν σχεδόν καθημερινά οι κάτοικοι του Χαλκειούς, με τον πρόεδρο του Χαλκειούς Βασίλη Βίγκα, να τονίζει στον ...


Τις καταστροφές της νύχτας μετρούν σχεδόν καθημερινά οι κάτοικοι του Χαλκειούς, με τον πρόεδρο του Χαλκειούς Βασίλη Βίγκα, να τονίζει στον «π» ότι το τελευταίο διάστημα οι λεηλασίες και οι κλοπές στην περιοχή είναι μόνιμο φαινόμενο.

Του Παντελή Φύκαρη
ΠΗΓΗ: Πολίτης Χίος





Με τους κατοίκους να εγκαταλείπουν σταδιακά την καλλιέργεια της γης, αφού πλέον το κόστος των επισκευών είναι οικονομικά ασύμφορο και τις αποζημιώσεις να καθυστερούν υπερβολικά, σειρά έχουν τα οικόσιτα ζώα.

«Κατσίκες, κότες, λαγοί πλέον σφάζονται στο πόδι και καταλήγουν στη ΒΙ.ΑΛ., με τους δράστες να παραμένουν στο απυρόβλητο και τους κατοίκους να αναζητούν σανίδα σωτηρίας στην Αστυνομία», επισημαίνει ο Πρόεδρος του χωριού.



Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα ο «π» είναι από τις καταστροφές σε στάβλο οικίας, όπου ανενόχλητοι οι δράστες, έσφαξαν και πήραν 3 κατσίκες, χορτοκοπτικά, 2 βενζινοπρίονα και καθώς και άλλα εργαλεία που είχε ο ιδιοκτήτης στην αποθήκη του.