Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτός είναι ο Νώντας..!!! Το προφίλ του... Μοιραίου άντρα που ήταν αφορμή για το βιτριόλι στην Ιωάννα…

Βρέθηκε να πρωταγωνιστή εν αγνοία του σε μια πραγματική τραγωδία. Μια τραγωδία που οδήγησε δυο νέες και όμορφες γυναίκες στην καταστ...

Αυτός είναι ο Νώντας..!!! Το προφίλ του... Μοιραίου άντρα που ήταν ...

Βρέθηκε να πρωταγωνιστή εν αγνοία του σε μια πραγματική τραγωδία. Μια τραγωδία που οδήγησε δυο νέες και όμορφες γυναίκες στην καταστροφή.

Ποιος είναι, όμως, ο περίφημος «Νώντας» που, όπως όλα δείχνουν, αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου από 35χρονη συντοπίτισσά της που είχε ερωτική σχέση μαζί του;




Είναι ωραίος, επικοινωνιακός και κάθε άλλο παρά απαρατήρητος περνά από τις γυναίκες. Ο 40χρονος άνδρας που έγινε εμμονή στην 35χρονη γυναίκα σε τέτοιο βαθμό, που για τα μάτια του να πάρει βιτριόλι και να κάψει το πρόσωπο και το σώμα της κοπέλας που θεώρησε αντίζηλό της.

Εκείνος, βέβαια δεν είχε στο μυαλό του γάμους και οικογένεια γι’ αυτό και το κατέθεσε ξεκάθαρα στην Αστυνομία: «Είχα μαζί της (σ.σ.: με την κατηγορούμενη) ελεύθερη ερωτική σχέση», είπε χαρακτηριστικά.

Πρώην μπάρμαν -έχει εργαστεί σε διάφορα μαγαζιά στα Επτάνησα, αλλά και στην Αθήνα- νυν υπάλληλος σε μια εταιρεία, ο νεαρός άνδρας φαίνεται να αγαπά τα ταξίδια και τη διασκέδαση, όπως κάθε άνθρωπος στην ηλικία του. Ο γοητευτικός άνδρας που παρ’ όλα αυτά κρατά χαμηλό προφίλ, είναι οπαδός του Ολυμπιακού και βρέθηκε στο στόχαστρο της 35χρονης, η οποία επένδυσε σε μια σχέση που για εκείνον ήταν ελεύθερη και περιστασιακή.

Ο 40χρονος στην κατάθεσή του περιέγραψε: «Πριν από περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα… Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, και τελικά αναπτύξαμε μια ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές, καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου.

Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη η Ιωάννα, στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της».

Αυτά τα μηνύματα, που ο ίδιος χαρακτήρισε τυπικά, αλλά και κάποια likes σε φωτογραφίες της Ιωάννας πυροδότησαν τη ζήλια της 35χρονης που βρήκε απάντηση στο όμορφο πρόσωπο της Ιωάννας στο γιατί ο άνδρας-αντικείμενο του πόθου της δεν την έβλεπε «σοβαρά».

Η ζήλια της ήταν παθολογική, ενώ είχε φτάσει να προκαλέσει και επεισόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η 35χρονη είχε φτάσει να τον ρωτήσει ευθέως αν είχε σχέση με την Ιωάννα, με εκείνον να μη δίνει σημασία στην εμμονή της και να την αγνοεί, χωρίς βεβαίως ποτέ να μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.