Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΘΑΛΠΩΡΗ...;;; Ιμάμης που κατηγορήθηκε για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών στην Ολλανδία, διέφυγε στην Τουρκία…!!!

Ιμάμης ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική εκμετάλλευση στην Ολλανδία σε σχολείο όπου πήγαιναν παιδιά Τούρκων αναφέρεται πως διέφυγε ...


Ιμάμης ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική εκμετάλλευση στην Ολλανδία σε σχολείο όπου πήγαιναν παιδιά Τούρκων αναφέρεται πως διέφυγε προς την Τουρκία.




Η Ένωση CHP Ολλανδίας προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με την είδηση που με τίτλο “Περιστατικό σοκ- Σεξουαλική εκμετάλλευση σε σχολείο που πήγαιναν παιδιά Τούρκων το Σαββατοκύριακο στο Ρότερνταμ” που εμφανίστηκε στην εφημερίδα Algemeene Dagblad.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ο κατηγορούμενος για σεξουαλική εκμετάλλευση διέφυγε στην Τουρκία ενώ περιγράφονται αυτά που συνέβησαν ως εξής :

” Μία οργάνωση πολιτικού ισλάμ με στόχο την πλύση εγκεφάλου των παιδιών, ανοίγει φροντιστήρια χρησιμοποιώντας τις ιερές αξίες και τα ονόματα. Στην διοίκηση του φροντιστηρίου και στα εκπαιδευτικά καθήκοντα τοποθετούνται δήθεν θρησκευτικοί λειτουργοί. Ένας εξ αυτών εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά μερικά παιδιά. Παρόμοια περιστατικά υπήρξαν δεκάδες στην Τουρκία. Μία αντανάκλαση εξ αυτών συνέβη και στην πόλη Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Συστήνεται μία θρησκευτική κοινότητα με την επωνυμία IQRA, συγκεντρώνει δωρεές, βρίσκονται οι ιμάμηδες και αρχίζουν να γράφονται παιδιά. Ένας από τους ιμάμηδες που μετείχε και στην ίδρυση, 25 ετών από το 2017 ως τώρα εκμεταλλεύεται σεξουαλικά παιδιά. Το 2019 το γεγονός φτάνει στην αστυνομία. Φέτος στα τέλη του Φεβρουαρίου πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί το περιστατικό και μάλιστα γίνεται θέμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εν τέλει διαρρέει και στον τύπο. Ο κατηγορούμενος όπως και άλλοι σαν κι αυτόν λέει πως του έστησαν παγίδα και εν τέλει διαφεύγει στην Τουρκία. ”
Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως λόγω της διαφυγής του υπόπτου στην Τουρκία, υπάρχει κίνδυνος ο φάκελος για την υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης να κλείσει και προσθέτουν τα εξής : “Εμείς λέμε ¨Όχι¨ σε αυτό. Θα συνεχίσουμε κάθε είδους κοινωνικό, πολιτικό και νομικό αγώνα για να διασφαλίσουμε πως θα συνεχιστεί η έρευνα και για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των παιδιών θυμάτων και των οικογενειών τους”.

https://gazetemanifesto.com -
https://tourkikanea.gr