Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έκκληση Τούρκου δημοσιογράφου προς την ΜΙΤ: ¨Σκοτώστε μερικούς δημοσιογράφους στο εξωτερικό...

Στο παρακάτω τουιτ ο εξόριστος δημοσιογράφος Αμπντουλλάχ Μποζκούρτ παρά το ότι ξέρει καλύτερα από όλους την Τουρκία, εκπλήσσεται και ο...


Στο παρακάτω τουιτ ο εξόριστος δημοσιογράφος Αμπντουλλάχ Μποζκούρτ παρά το ότι ξέρει καλύτερα από όλους την Τουρκία, εκπλήσσεται και ο ίδιος. Διότι σε ένα από τα φιλοκυβερνητικά κανάλια της Τουρκίας συζητούν δύο από τους ¨δημοσιογράφους ¨ της εξουσίας του Ταγίπ, οι οποίοι δημόσια παροτρύνουν την ΜΙΤ, να δολοφονήσει μερικούς αντικαθεστωτικούς δημοσιογράφους στο εξωτερικό !






Συγκεκριμένα στο βίντεο ακούγονται να λένε τα εξής :

Τζεμ Κιουτσούκ: Είμαι αυτής της γνώμης τώρα. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πια. Είναι γνωστό που ζούνε αυτοί (δημοσιογράφοι που ασκούν κριτική) στο εξωτερικό, όπως και οι διευθύνσεις τους. Για να δούμε τι θα συμβεί αν μερικοί εξ αυτών εξουδετερωθούν. Πυροβόλα τους στο κεφάλι να δεις πως θα φοβηθούν (οι δημοσιογράφοι που ασκούν κριτική). Σκότωσε τώρα τον Εκρεμ Ντουμανλι (δημοσιογράφος πρώην αρχισυντάκτης ζει στις ΗΠΑ). Αμπντουλάχ Μποζκούρτ στη Στοκχόλμη. Το τουρκικό κράτος γνωρίζει την διεύθυνση του σπιτιού του.

Φουάτ Ουγουρ: “Δεν πρέπει να ζούνε άνετα εκεί όπου ζουν.
Τζεμ Κιουτσούκ: “Σκότωσε 3-5 από αυτούς και θα δεις τι θα συμβεί. Άλλωστε η ΜΙΤ έχει τώρα την εξουσιοδότηση για (να σκοτώνει) το εξωτερικό.
Φουάτ Ουγουρ : Η ΜΙΤ έχει την εξουσιοδότηση τώρα. Βρε αδερφέ είναι ώρα για δράση τώρα.
Τζεμ Κιουτσούκ: Δεν πρέπει να υπάρξει καθόλου έλεος. Πρέπει κάποιος να σκεφτεί όλες τις τακτικές.