Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εσωτερικών

Τούρκοι χάκερ παραβίασαν τον ιστότοπο του ελληνικού υπουργείου Εσωτερικών Μετά από την ένταση με τις συζητήσεις για την Αγία σοφ...


Τούρκοι χάκερ παραβίασαν τον ιστότοπο του ελληνικού υπουργείου Εσωτερικών




Μετά από την ένταση με τις συζητήσεις για την Αγία σοφία και την Ανατολική Μεσόγειο και τις απειλές πολέμου της Ελλάδας, η τουρκική κοινότητα χάκερ με το όνομα RootAyyıldız ανακοίνωσε ότι παραβίασε την επίσημη ιστοσελίδα του ελληνικού Υπουργείου Εσωτερικών και την πύλη ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Οι χάκερ άφησαν σημείωμα γράφοντας ¨Να το σκέφτεστε μια ακόμη φορά όταν βγάζετε γλώσσα στην Τουρκία¨.

Οι RootAyildiz, σε ανακοίνωση που έκαναν από την ιστοσελίδα τους ανέλαβαν την ευθύνη για την ψηφιακή επίθεση και ανέφεραν πως οι επιθέσεις αυτές έγιναν ως απάντηση στις απειλές της Αθήνας προς την Τουρκία.

Η ομάδα των χάκερς σε δήλωση τους στην ιστοσελίδα τους αναφέρουν τα εξής : ¨Καλημέρα, χάζεψα την ηλεκτρονική διεύθυνση einventory.e-gif.gov.gr που ανήκει στην Ελλάδα. Κοινοποιώ αυτά τα δεδομένα. Αν κοιτάξει κάποιος λεπτομερώς, μπορεί να βρει πληροφορίες για πολλούς υπαλλήλους του υπουργείου. Να το σκέφτεστε μια ακόμη φορά όταν βγάζετε γλώσσα στην Τουρκία¨.

Yunanistan’ın e-devlet sitesi siber saldırıya uğradı (DHA)Yunanistan’ın e-devlet sitesi siber saldırıya uğradı (DHA)Yunanistan’ın e-devlet sitesi siber saldırıya uğradı (DHA)

https://www.yenicaggazetesi.com.tr