Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνοριοφύλακας στον Έβρο βρέθηκε θετικός στον κορονοιό...!!! Κινητοποίηση της υπηρεσίας του και των αρμόδιων φορέων

Ανησυχία επικρατεί στο Τμήμα Συνοριακών Φυλάκων της πόλης του Σουφλίου, στον Έβρο, καθώς ένας συνοριοφύλακας διαγνώστηκε θετικός στον ...

Συνοριοφύλακας στον Έβρο βρέθηκε θετικός στον κορονοιό

Ανησυχία επικρατεί στο Τμήμα Συνοριακών Φυλάκων της πόλης του Σουφλίου, στον Έβρο, καθώς ένας συνοριοφύλακας διαγνώστηκε θετικός στον κορονοιό.




Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα evros-news.gr, ήδη ο συγκεκριμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, το οποίο αποτελεί κέντρο αναφοράς για τον κορονοϊό, ενώ ξεκίνησε και η ιχνηλάτηση, προκειμένου -όπως απαιτούν οι συνάδελφοί του που υπηρετούν στη συγκεκριμένη υπηρεσία- να παρθούν δείγματα από όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο συνοριοφύλακας ένιωσε αδιαθεσία και είχε συμπτώματα που προσομοιάζουν με αυτά του Covid-19. Έτσι, υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε θετικός στον ιό και από χθες (01/06) νοσηλεύεται. Το περιστατικό προκάλεσε την κινητοποίηση της υπηρεσίας του και των αρμόδιων φορέων, ενώ σε καραντίνα θα μπουν οι αστυνομικοί που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του.