Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ....!!! Χωρίς τουρίστες και από Γερμανία και από η Ρωσία θα μείνει η τουρκία το καλοκαίρι...!!!

Μετά από τη Γερμανία που άφησε εκτός λίστας την Τουρκία ήρθε και ένα χτύπημα στον τουρισμό από τη Ρωσία Την ώρα που η εικόνα για τον τουρ...


Μετά από τη Γερμανία που άφησε εκτός λίστας την Τουρκία ήρθε και ένα χτύπημα στον τουρισμό από τη Ρωσία

Την ώρα που η εικόνα για τον τουρισμό της Τουρκίας διαγράφεται σκοτεινή, καθώς δεν έχει γίνει κάποιο θετικό βήμα στην απαγόρευση ταξιδίων από την πλευρά της Γερμανίας, αρνητικό σημάδι έφτασε και από την Ρωσία.




Οι Ρώσοι τουρίστες θεωρούνται η σπονδυλική στήλη του τουρκικού τουρισμού καθώς πλησιάζουν τα 7 εκατομμύρια ετησίως.

Σύμφωνα με κείμενο της εφημερίδας Τζουμχουριέτ ευρισκόμενος στη Μόσχα Αλή Γκάλοπ Σαβασιρ-πρόεδρος της Επιτροπής Ευρασίας του Παγκόσμιο Τουρκικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου, δήλωσε πως “Φέτος θα είναι δύσκολο να έρθουν τουρίστες από τη Ρωσία”.

Μια από τις χώρες η οποία επηρεάστηκε πολύ από την επιδημία του κοροναϊού είναι και η Ρωσία. Η απαγόρευση κυκλοφορίας τριών μηνών συνεχίζεται. Αυτές τις μέρες υπάρχει ένα περιορισμένο άνοιγμα και επιτρέπεται μόνο στους επιχειρηματίες να βγουν από το σπίτι.
…..
Ο Σαβασιρ δήλωσε : “Φέτος το θέμα του τουρισμού είναι άγνωστο. Για τα επιχειρηματικά ταξίδια θα δίνονται άδειες αλλά για τον τουρισμό φαίνεται πολύ δύσκολο. Εδώ κάποια τμήματα επιθυμούν να ανταποκριθούν στην Τουρκία αλλά η γενική άποψη είναι ότι φέτος θα είναι πολύ λίγοι αυτοί που θα πάνε στην Τουρκία. Δύσκολες ημέρες περιμένουν τους ανθρώπους του τουρκικού τουρισμού οι οποίοι μόλις είχαν αρχίσει να ξεπερνάνε αν τις οικονομικές δυσκολίες που έχει δημιουργήσει η κρίση με το πολεμικό αεροσκάφος.”
……
https://ahval.me/tr