Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σουηδία: Διάσημος μετανάστης κομμωτής καταδικάστηκε για βιασμό πελάτισσας

Ο Aryan Saleh, επίσης γνωστός ως Alex, έχει καταδικαστεί για βιασμό πελάτισσας κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης. Ο Aryan ήταν ο ιδιοκτήτης τ...


Ο Aryan Saleh, επίσης γνωστός ως Alex, έχει καταδικαστεί για βιασμό πελάτισσας κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης. Ο Aryan ήταν ο ιδιοκτήτης του διάσημου κομμωτηρίου, "Saxess by Alex", στην κεντρική Στοκχόλμη.




O Aryan, 33 ετών, επικοινώνησε με μια γυναίκα πελάτη στις 16 Απριλίου του τρέχοντος έτους, προσκαλώντας την σε μια δωρεάν περιποίηση μαλλιών. Η γυναίκα δέχτηκε, και μετά τη συνεδρία, την κάλεσε σε ένα γραφείο με το πρόσχημα να της κάνει ένα μασάζ λαιμού. Η γυναίκα πήγε με τον κομμωτή. Εκεί της ζήτησε να βγάλει το πάνω ρούχο της και άρχισε να αγγίζει το σώμα της. Όταν του ζήτησε να σταματήσει, είπε ότι η στάση του άλλαξε και ότι αρνήθηκε το «όχι» για απάντηση. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του θύματος, ο Aryan της είπε να «σταματήσει να παίζει παιχνίδια», σύμφωνα με το δίκτυο Samhällsnytt.

Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ότι ο Άριαν έσπρωξε τότε τη γυναίκα σε έναν τοίχο με τέτοια δύναμη που το πίσω μέρος του κεφαλιού της χτύπησε σε ένα ράφι. Στη συνέχεια προχώρησε σε σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα τόσο στον κόλπο όσο και στον πρωκτό.

Κατά τη δίκη του στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Στοκχόλμης, ο Aryan ισχυρίστηκε ότι το σεξ ήταν συναινετικό και ότι προσπαθούσε να είναι «φιλόξενος» με τη γυναίκα. Το δικαστήριο δεν αποδέχθηκε την υπεράσπιση του Aryan, ωστόσο, με την αιτιολογία ότι υπάρχουν αντιφάσεις. Ο Aryan καταδικάστηκε για βιασμό στις 6 Ιουνίου. Έχει πολλές προηγούμενες καταδίκες, όπως απειλές, αδικήματα ναρκωτικών, επιθέσεις εναντίον αστυνομικών και μεθυσμένη οδήγηση. Θα εκτίσει ποινή δύο ετών και τεσσάρων μηνών, και θα πληρώσει 115.600 σουηδικές κορώνες (περίπου 11.000 ευρώ) ως αποζημίωση στο θύμα.