Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Βρετανοί ξεσηκώθηκαν κατά των μαύρων εξτρεμιστών: Χιλιάδες πατριώτες προστάτεψαν τα μνημεία σε όλη την χώρα!

Ακόμα και το άγαλμα του ηγέτη του ελεύθερου κόσμου κατά του ναζισμού και του κομμουνισμού, του μεγάλου νικητή του Β'ΠΠ του Ουίνστον ...

Οι Βρετανοί ξεσηκώθηκαν κατά των μαύρων εξτρεμιστών: Χιλιάδες πατριώτες προστάτεψαν τα μνημεία σε όλη την χώρα!

Ακόμα και το άγαλμα του ηγέτη του ελεύθερου κόσμου κατά του ναζισμού και του κομμουνισμού, του μεγάλου νικητή του Β'ΠΠ του Ουίνστον Τσόρτσιλ, κάλυψαν οι αρχές στο Λονδίνο για να το γλιτώσουν από την μανία των μαύρων εξτρεμιστών διαδηλωτών για τον θάνατο του Αφρομαερικανού Τζορτζ Φλοιντ στη Μινεάπολις των ΗΠΑ.




Ομως αυτή την φορά οι εξτρεμιστές και οι ακροαριστεροί συνοδοιπόροι τους βρήκαν τον δάσκαλό τους: Χιλιάδες Βρετανοί κατέβηκαν και αυτοί στους δρόμους για να προστατεύσουν, τα βρετανικά μνημεία των οποίων η ύπαρξη απειλήθηκε από την καταστροφική μανία των εξτρεμιστών.

Πολλά αγάλματα ιστορικών προσωπικοτήτων περιλαμβανομένου του Ουίνστον Τσόρτσιλ τον οποίο οι ακροαριστεροί και οι μαύροι αποκαλούσαν «ξενόφοβο» (!!!) καλύφθηκαν για να διασωθούν από την καταστροφική τους μανία.

Στην πλατεία Τραφάλγκαρ, συγκρούστηκαν οι εξστρεμιστές που φώναζαν "Black Lives Matter" και οι Λονδρέζοι που υπερασπίστηκαν τα μνημεία της πόλης τους.

Το περασμένο Σάββατο μαύροι πέταξαν στην θάλασσα το άγαλμα του εμπόρου Έντουαρντ Κόλστον στο λιμάνι του Μπρίστολ, καθώς το κατηγορούσαν ότι έκανε «δουλεμπόριο» πριν από 300 χρόνια!.

Η αστυνομία προειδοποίησε τους εξστρεμιστές ότι θα είναι απόλυτα σκληρή απέναντί τους:

«Όποιος νομίζει ότι μπορεί να διαπράξει αδίκημα και να βανδαλίσει περιουσίες θα συλληφθεί», ανέφερε ο Αρχηγός της Μπας Τζάβιντ.

Στην πλατεία Τραφάλγκαρ οι πατριώτες υπερασπιστές της Βρετανίας φορούσαν φανέλες ποδοσφαιρικών ομάδων, φωνάζοντας «Αγγλία, Αγγλία», συγκεντρώθηκαν πλάι σε βετεράνους του Στρατού για να προστατεύσουν το μνημείο του Κενοταφίου.

«Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, είναι ένας από εμάς», φώναζαν επίσης, κοντά στο άγαλμά του στο οποίο άγνωστοι έγραψαν με σπρέι το περασμένο Σαββατοκύριακο «Ο Τσόρτσιλ ήταν ρατσιστής».

Γενικά οι πατριωτικές ομάδες σε όλη την Βρετανία ήταν πολύ περισσότερες από τους μαύρους εξτρεμιστές που δεν ξεπέρασαν τς λίγες εκατοντάδες σε συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της βόρειας Αγγλίας όπως το Λίβερπουλ και το Νιούκαστλ.