Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βγήκαν δυο φορές τα μαχαίρια στη Μόρια... «Ανήλικος» ο δράστης...

Δεν λείπουν από το αστυνομικό δελτίο της πολύπαθης Μόριας στη Λέσβο τα περιστατικά με πρωταγωνιστές οπλισμένους μετανάστες, όπως αυτό που ε...

moria_lesvos

Δεν λείπουν από το αστυνομικό δελτίο της πολύπαθης Μόριας στη Λέσβο τα περιστατικά με πρωταγωνιστές οπλισμένους μετανάστες, όπως αυτό που είχε πρωταγωνιστή έναν ανήλικο φιλοξενούμενο στο ΚΥΤ, ο οποίος φέρεται ότι απείλησε άλλους αλλοδαπούς με μαχαίρι.






Το περιστατικό συνέβη τις βραδινές ώρες της Τετάρτης και οι αλλοδαποί το κατήγγειλαν στους αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης, οι οποίοι εντόπισαν τον ανήλικο την επόμενη ημέρα και του πέρασαν χειροπέδες. Μάλιστα, το επίμαχο μαχαίρι βρέθηκε πάνω του και κατασχέθηκε. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και κατηγορείται για απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Την περασμένη Τρίτη είχε συλληφθεί στη Μόρια και ένα 41χρονος αλλοδαπός, ο οποίος τοπ προηγούμενο βράδυ φέρεται να απείλησε μια ανήλικη μετανάστρια με αιχμηρό αντικείμενο που είχε στην κατοχή του. Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και απειλή.