Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ποιός τις αγόρασε...;;; Μάσκες από κάποια... «Βόρειο Μακεδονία» φοράνε οι εκπαιδευτικοί στις Πανελλαδικές Εξετάσεις!..

Όπως μας καταγγέλλουν, εδώ και δύο ημέρες (από την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020) που ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις της Γ’ Λυκείου, στου...


Όπως μας καταγγέλλουν, εδώ και δύο ημέρες (από την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020) που ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις της Γ’ Λυκείου, στους επιτηρητές δόθηκαν μάσκες που κατασκευάστηκαν στην «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σας παρουσιάζουμε.




Οι μάσκες αυτές παραδόθηκαν από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης(μέσα σε κούτες) σε σχολεία στα οποία γράφουν οι μαθητές Πανελλαδικές εξετάσεις, προκειμένου να τις φορούν οι εκπαιδευτικοί επιτηρητές!

Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε είναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ, και προέρχονται από εξεταστικά κέντρα, όπου έφθασαν.

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα μετά την υπογραφή της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ «Συμφωνίας των Πρεσπών» και βλέπουμε την “υλοποίησή” της … σε όλο της το μεγαλείο, από τις κυβερνήσεις – εγχώρια τσιράκια της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
ΥΓ. Ο κωδικός barcode δείχνει ότι ήρθαν από τη Γερμανία. Με μια απλή αναζήτηση διαπιστώσαμε ότι τις μάσκες αυτές ΠΟΥΛΑΕΙ η LIDL!!!

Ιερός Λόχος 2012 – Ελληνορθόδοξη Στρατιά

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ