Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η Μαρκέλλα είχε προβλήματα με τον Πακιστανό πατριό της... Δεν την βίασα» λέει η κατηγορούμενη για την αρπαγή της...!!!

Μετανιωμένη εμφανίζεται η κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας, που έγινε την Πέμπτη 11 Ιουνίου στην περιοχή της Τούμπας...

Υπόθεση Μαρκέλλα: Τα γυρίζει ξαφνικά και προκαλεί η 33χρονη

Μετανιωμένη εμφανίζεται η κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας, που έγινε την Πέμπτη 11 Ιουνίου στην περιοχή της Τούμπας.




Ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας δήλωσε από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ότι, "δεν δέχεται τις κατηγορίες της αρπαγής και του βιασμού. Δέχεται μόνο το αδίκημα της ασέλγειας". Ο λόγος που δεν δέχεται τη δίωξη για αρπαγή, όπως ισχυρίζεται, είναι διότι το παιδί την ακολούθησε με τη θέλησή του και δεν χρησιμοποιήθηκε καμία βία ή πίεση.

Όπως ισχυρίζεται η 33χρονη, γνώριζε και ήθελε να φιλοξενήσει και να φροντίσει την ανήλικη που ήταν ατημέλητη και είχε προβλήματα με τη συμβίωση της με τη μητέρα και κυρίως με τον πατριό της.

"Της έδωσα καθαρά ρούχα και φαγητό. Όταν την έκανα μπάνιο την χάιδεψα ασυναίσθητα χωρίς να έχω πρόθεση να την αγγίξω ερωτικά. Επειδή ήταν αναστατωμένη και έκλαιγε της έδωσα ένα ηρεμιστικό για να ησυχάσει", φέρεται να είπε η γυναίκα.

O κ. Νουλέζας δήλωσε ότι η "κοκκινομάλλα" δεν έχει στις σεξουαλικές της προτιμήσεις παιδιά", επισημαίνοντας ότι "κατέθεσε χωρίς δικηγόρο και πολύ ειλικρινά ότι το προηγούμενο διάστημα εξεδίδετο, και άλλωστε είχε ερωτικό σύντροφο".

Όπως μετέφερε ο δικηγόρος της, είναι μετανιωμένη και ζητά δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια και είναι έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη που της αναλογεί και να επανορθώσει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 10χρονη φέρεται να της είπε όταν αποχωρίστηκαν "σε αγαπώ μακάρι να ήσουν η δεύτερη μητέρα μου".

Η 33χρονη φέρεται να προσέγγισε τη μαθήτρια και, αφού την εξαπάτησε λέγοντάς της ότι ήρθε εκείνη να την παραλάβει από το σχολείο, την έπεισε να την ακολουθήσει. Όσον αφορά στο μέρος όπου κράτησε τη Μαρκέλλα επί σχεδόν δύο 24ωρα προτού την αφήσει, η αστυνομία ανακοίνωσε πως πρόκειται για διαμέρισμα στην Καλαμαριά, όπου διενεργήθηκαν έρευνες και εντοπίστηκε ρουχισμός, τον οποίο φαίνεται να φορούσε η 33χρονη "κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της 10χρονης".

Μάλιστα, επιχείρησε να καταστρέψει επιβαρυντικά στοιχεία πετώντας τα σε κάδο απορριμμάτων. Η 33χρονη, την οποία αυτόπτες μάρτυρες περιέγραφαν ως "κοκκινομάλλα", πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, κουρεύοντας γουλί το κεφάλι της προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή, ενώ φαίνεται να έπαιρνε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης και απόκρυψης των μετακινήσεων της φορώντας καπέλα, μάσκες κ.ά.