Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Και τώρα τρέχουμε... Σε μονάδες ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ της Λάρισας και των Τρικάλων ο Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Λαλούσης

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη(3 και 4 Ιουνίου) στην Πε...



Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη(3 και 4 Ιουνίου) στην Περιοχή Ευθύνης της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ/«ΑΧΙΛΛΕΑΣ», συνοδευόμενος από τον διοικητή της, Αντιστράτηγο Βασίλειο Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ ο Αρχηγός, στις 3 Ιουνίου, αρχικά επισκέφθηκε τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία της Σχολής, περιηγήθηκε στους χώρους αυτής, παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους Σπουδαστές της.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης (ΠΕΒ) στη Λάρισα, όπου ενημερώθηκε για το έργο του και παρακολούθησε επίδειξη εκθεμάτων κατασκευών και καινοτόμων εφαρμογών που εξελίσσει το εργοστάσιο.

Την επόμενη μέρα ο Αρχηγός επισκέφθηκε την Περιοχή Ευθύνης της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (ΧΧIV ΤΘΤ – «1ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΠΠΙΚΟΥ – ΦΛΩΡΙΝΑ»), όπου πραγματοποίησε ομιλία στο προσωπικό, παρακολούθησε την εκπαιδευτική ενεργοποίηση Τμημάτων Χρονικών Ετοιμοτήτων (ΤΧΕ) της Ταξιαρχίας και μετέβη στο Πεδίο Ασκήσεων «ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ» Λιτοχώρου, όπου παρακολούθησε τη θερινή εκπαίδευση των Σπουδαστών της ΣΜΥ, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις τους και πραγματοποίησε ομιλία στους Εκπαιδευτές και Σπουδαστές της Σχολής.

Κατόπιν μετέβη στην έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (ΤΑΞΑΣ) καθώς και στο 307 και στο 304 ΠΕΒ όπου ενημερώθηκε για το επισκευαστικό έργο και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα εργοστάσια ενώ περιηγήθηκε και στους χώρους των επισκευαστικών τμημάτων και των εγκαταστάσεων τους.

Τέλος επισκέφθηκε την έδρα της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (32 ΤΑΞ ΠΖΝ – «ΜΟΡΑΒΑΣ») όπου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στο προσωπικό.