Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ...!!! Λαμιώτισσα μαμά είδε τις φωτογραφίες της σε διαφήμιση για… διαδικτυακό σεξ!

Τη γη κάτω από τα πόδια της ένιωσε να χάνει η 45χρονη μητέρα δύο παιδιών από τη Λαμία, όταν είδε τη φωτογραφία της στο διαδίκτυο μαζί με μή...


Τη γη κάτω από τα πόδια της ένιωσε να χάνει η 45χρονη μητέρα δύο παιδιών από τη Λαμία, όταν είδε τη φωτογραφία της στο διαδίκτυο μαζί με μήνυμα ότι… προσκαλεί τους χρήστες του διαδικτύου για sex!

Η γυναίκα όπως και εκατομμύρια άλλοι χρήστες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, είχε ανοίξει λογαριασμό στο Facebook.




Χωρίς να έχει ανεβάσει κάποια προκλητική φωτογραφία, ούτε καν ολόσωμη που θα μπορούσε να δώσει αφορμές σε αρρωστημένα μυαλά, είδε ξαφνικά τις φωτογραφίες της να παίζουν σε πορνογραφικό site, στη διαφήμιση του οποίου εμφανιζόταν η φράση «στείλε πρόταση για sex»!

Ψάχνοντας, ανακάλυψε ότι τουλάχιστον τρεις φωτογραφίες από το προφίλ της, πρωταγωνιστούσαν σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα που προσκαλούσε για πονηρές γνωριμίες. Το σοκ ήταν μεγάλο, εντούτοις φρόντισε να κινηθεί γρήγορα και νομικά καταθέτοντας με τη δικηγόρο της μήνυση, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, ώστε να διαταχθεί έρευνα από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Για την υπόθεση μίλησε στο LamiaReport η δικηγόρος της 45χρονης, Σοφία Σταυράκη: «Πρόκειται για μια γυναίκα σοβαρότατη από την Λαμία με δύο παιδιά που πληροφορήθηκε από το φιλικό της περιβάλλον, ότι είδαν φωτογραφίες της στο διαδίκτυο σε πορνογραφικό site. Οι φωτογραφίες ήταν καθημερινές, χωρίς ίχνος προκλητικότητας. Η μήνυση έχει ήδη κατατεθεί και μεταβιβαστεί στην αρμόδια Εισαγγελέα και αμέσως επιλαμβάνεται επί του θέματος η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ώστε να βρεθούν τα ίχνη του διαδικτυακού δράστη. Η γυναίκα έχει τρομοκρατηθεί και θυμώσει με αυτήν την απαράδεκτη, προσβλητική και παράνομη ενέργεια».

Επιπλέον η κυρία Σταυράκη λέει ότι όσοι μοιράζονται προσωπικά δεδομένα και φωτογραφίες με αγνώστους «φίλους» του διαδικτύου, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί: «Επειδή το φαινόμενο έχει πάρει ακραίες διαστάσεις και κυριαρχεί ο φόβος της σιωπής, προκειμένου να μην βρεθεί κανείς στην θέση της, θα πρέπει ο καθένας μας, που δραστηριοποιείται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρωτίστως να ενημερωθεί για τους κινδύνους και μετέπειτα να φροντίσει για την ασφάλειά των προσωπικών του δεδομένων, όπως πχ κλειδώνοντας τις φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνοντας εκκαθάριση του λογαριασμού τους από χρήστες και προφίλ ‘’ύποπτα’’».

Πηγή: LamiaReport