Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γενική αντεπίθεση των Κούρδων στο Βόρειο Ιράκ... Ανατινάζουν τουρκικά στρατιωτικά οχήματα! Πληρώνουν με αίμα την εισβολή οι τούρκοι!

Εκτεταμένο ανταρτοπόλεμο κατά της τουρκική επιχείρησης “Tiger Claw” ξεκίνησαν οι Κούρδοι στο Ιράκ ανατινάζοντας για αρχή ένα τουρκικό θω...


Εκτεταμένο ανταρτοπόλεμο κατά της τουρκική επιχείρησης “Tiger Claw” ξεκίνησαν οι Κούρδοι στο Ιράκ ανατινάζοντας για αρχή ένα τουρκικό θωρακισμένο όχημα που μετέφερε Τούρκους κομάντο σε κάποιο ορεινό σημείο.





Σύμφωνα με πληροφορίες οι κουρδικές δυνάμεις έχουν ξεκινήσει έναν γενικευμένο ανταρτοπόλεμο κατά των τουρκικών δυνάμεων, για να επιφέρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερες απώλειες στην Άγκυρα με στόχο την αποδόμηση της εικόνας του Τούρκου προέδρου.

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι οι εκατοντάδες «κομάντο» μπήκαν μέσα στο ιρακινό έδαφος, υποστηριζόμενοι από μαχητικά αεροσκάφη F-16 και επιθετικά ελικόπτερα, μετά από έναν ισχυρό βομβαρδισμό της περιοχής με εκτοξευτές πυραύλων εδάφους-εδάφους και πυροβόλων όπλων, κτυπώντας περισσότερους από 150 στόχους.

Αλλά ανακοίνωσε ταυτόχρονα και τους πρώτους νεκρούς τούρκους στρατιώτες...

Οι ημι-αυτόνομες κουρδικές αρχές όμως ξεκίνησαν μια τεράστια επιχείρηση από την Τετάρτη για να προκαλέσουν απώλειες σε όσο τον δυνατόν περισότερους Τούρκους στρατιώτες.