Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Μητσοτάκης ΤΡΩΕΙ σίγουρα Βρούτση, Αυγενάκη, Θεοχάρη, Πέτσα... Ποιοί μένουν σίγουρα... Μετέωρος στο ΥΠΑΜ ο Παναγιωτόπουλος!

Έρχεται δομικός ανασχηματισμός και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ υπό μετακίνηση είναι οι υπουργοί Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, Τουρισ...

Δομικός ανασχηματισμός Μητσοτάκη: Ποιοι υπουργοί φεύγουν, ποιοι οι ...

Έρχεται δομικός ανασχηματισμός και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ υπό μετακίνηση είναι οι υπουργοί Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου θα μετακινηθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέλιος Πέτσας που οδεύει για το Υπουργείο Εργασίας







Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ αμετακίνητοι θεωρούνται με τα έως τώρα δεδομένα οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Υγείας Βασίλης Κικίλιας και Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Πιο σαρωτικός αναμένεται ο ανασχηματισμός στις θέσεις υφυπουργών, καθώς εκτός κυβέρνησης αναμένεται να μείνουν πολλά εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα με την αξιοποίηση βουλευτών, όπως του Θοδωρή Ρουσόπουλου και της Όλγας Κεφαλογιάννη.