Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαφτάρ σε Ισραήλ: «Στείλτε μας βοήθεια για να συντρίψουμε τον Ερντογάν»... «Να δημιουργήσουμε άξονα με Ελλάδα-Αίγυπτο κατά Άγκυρας»...!!!

Πρόταση-''βόμβα'' Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στο μέτωπο της Λιβύης. Σύμφωνα με την Ισραηλινή...



Πρόταση-''βόμβα'' Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στο μέτωπο της Λιβύης. Σύμφωνα με την Ισραηλινή εφημερίδα Makor Rishon, εκπρόσωπος του Χ.Χαφτάρ ζήτησε την βοήθεια του Νετανιάχου.




Ο εκπρόσωπος ζήτησε στρατιωτική βοήθεια, με σκοπό να ''πνίξει'' Τούρκους και Σάρατζ. Μάλιστα δήλωσε πως ''θεωρούμε σύμμαχό μας τον Νετανιάχου απέναντι στην Άγκυρα''.

Το σημαντικό επίσης στην όλη ιστορία βρίσκεται στο εξής. Ο LNA ζήτησε να συμμετάσχει στην συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου και Ισραήλ στην Α. Μεσόγειο.

Με λίγα λόγια η Ελλάδα βρήκε τον σύμμαχό της και θα πρέπει να γίνουν κινήσεις για να βοηθηθεί ο Στρατάρχης Χαφτάρ πριν είναι αργά, όπως διατυπώνει ευθαρσώς σήμερα ο "Στόχος" που κυκλοφορεί...

Ο Αμερικανολιβανέζος διανοούμενος και πανεπιστημιακός, Ουαλίντ Φαρές, πρότεινε, με ανάρτησή του στο Twitter, τη συγκρότηση μιας Ναυτικής Συμμαχίας της Ανατολικής Μεσογείου (East Mediterranean Naval Alliance – EMNA).

Σε αυτή τη συμμαχία, σύμφωνα με τον κ. Φαρές, θα μπορούσαν να συμμετέχουν Ελλάδα, Αίγυπτος, Κύπρος, Ισραήλ και η κυβέρνηση της Βεγγάζης στην Ανατολική Λιβύη (Κυρηναϊκής) υπό την αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ λιβυκή Βουλή των Αντιπροσώπων. Αντιμετωπίζοντας τον άξονα της Τουρκίας-Τρίπολης.