Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΘΗΛΥΚΟ... Η βιτριολίστρια χαρακτήριζε «ΑΚΡΑΙΑ» την επίθεση στις… παρέες της...!!!

“Δεν δικαιολογείται η πράξη της” έλεγε για την επίθεση με βιτριόλι η γυναίκα που πλέον… κατηγορείται! Απίστευτες αποκαλύψεις για τις κ...

βιτριόλι

“Δεν δικαιολογείται η πράξη της” έλεγε για την επίθεση με βιτριόλι η γυναίκα που πλέον… κατηγορείται! Απίστευτες αποκαλύψεις για τις κινήσεις της 35χρονης πριν και μετά την βάρβαρη επίθεση. Οι διάλογοι των τριών εμπλεκομένων προσώπων που “λένε” πολλά…

Η Ελληνική Αστυνομία την αναζητούσε, αλλά εκείνη συμπεριφέρονταν σαν… να μη συμβαίνει τίποτα. Εντελώς φυσιολογικά. Κι όχι μόνο αυτό. Σε κοινωνικές της επαφές δεν δίσταζε να χαρακτηρίζει “ακραία” την επίθεση με το βιτριόλι, η οποία μονοπωλούσε το ενδιαφέρον σε ολόκληρη την Ελλάδα.




Ο λόγος φυσικά για την 35χρονη που κατηγορείται πως έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας, καταστρέφοντάς της μια για πάντα την ζωή.

Αμετανόητη και ψυχρή…

Οι αποκαλύψεις έρχονται από μια φίλη της 35χρονης, η οποία έκανε παρέα μαζί της τα τελευταία χρόνια. Μόλις έμαθε ότι είναι η φίλη της που κατηγορείται για την βάρβαρη επίθεση, φυσικά σοκαρίστηκε.

Οι πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αναφέρουν πως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η γυναίκα αυτή βρέθηκε σε κοινή παρέα με την 35χρονη -πλέον- κατηγορούμενη και το θέμα συζήτησης γρήγορα έφτασε στα όσα συνέβησαν στην Καλλιθέα.

Κι εδώ έρχονται οι σοκαριστικές αποκαλύψεις. Η κατηγορούμενη, λοιπόν, φέρεται να είπε στην παρέα: “Ποιος ξέρει τι μπορεί να της είχε κάνει αυτή για να την φτάσει εκεί πέρα, αλλά και πάλι, δεν δικαιολογείται η πράξη της, ήταν πολύ ακραία”.

Λίγες μέρες αργότερα συνελήφθη ως η βασική ύποπτη για το περιστατικό…