Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξεφεύγει η κατάσταση στις ΗΠΑ: «Antifa» καταλαμβάνουν δημόσια κτίρια - Σχέδιο δημιουργίας «αυτόνομης ζώνης»

Ζούμε σε μια στιγμή που η κατάληψη θεωρείται πράξη ειρηνική και η αστυνομία αχρείαστη... Σε μονομερή αυτοανακήρυξη «αυτόνομης ζώνης» τ...


Ζούμε σε μια στιγμή που η κατάληψη θεωρείται πράξη ειρηνική και η αστυνομία αχρείαστη...




Σε μονομερή αυτοανακήρυξη «αυτόνομης ζώνης» του Capitol Hill προχώρησαν αναρχικοί και το «Antifa» μετά τη κατάληψη εγκαταλελειμμένου αστυνομικού τμήματος. Έξι είναι τα τετράγωνα που έχουν καταλάβει έχοντας στήσει οδοφράγματα γύρω από την περιοχή.

Σε δημοσίευμα του στο Twitter, o δημοσιογράφος Julio Rosas μοιράστηκε μία φωτογραφία τραβηγμένη από τη "ζώνη" με φυλλάδια που απαιτούσαν την απομάκρυνση της αστυνομίας επειδή «είναι πάντα ρατσιστική επειδή ο καπιταλισμός απαιτεί ανισότητα».

Την ύπαρξη ενόπλων δήλωσε ο δημοσιογράφος Andy Ngo σε ένα αντίστοιχο δημοσίευμα του στο Twitter.

Η δήλωση του υποστηρίχτηκε και από έναν ακτιβιστή, ο οποίος είπε ότι τα μέλη του John Brown Gun Club - μια αριστερή πολιτοφυλακή γνωστή και ως Redneck Revolt «εμφανίστηκαν να προσφέρουν βοήθεια, ένοπλοι».

Στον αντίποδα της περιοχής, οι καταληψίες χαρακτηρίζουν την ατμόσφαιρα ως «υπέροχη» και ότι η αστυνομία είναι αχρείαστη για την επίτευξη της ειρήνης, πράγμα παράδοξο για τον όλο άνομο χαρακτήρα της κατάστασης.