Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ...!!! Χαρακτηρίστηκαν οι ANTIFA ως ΤΡΟΜΟΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ στις ΗΠΑ...!!! Με απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης...!!!

Ως τρομοκρατική οργάνωση που λειτουργεί στο εσωτερικό των ΗΠΑ χαρακτήρισε το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης το κίνημα «Antifa», σύμφ...

ΗΠΑ: Επίσημα «τρομοκρατική οργάνωση» οι ANTIΦΑ - Έρχονται στρατιωτικές ενισχύσεις

Ως τρομοκρατική οργάνωση που λειτουργεί στο εσωτερικό των ΗΠΑ χαρακτήρισε το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης το κίνημα «Antifa», σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το οποίο επικαλείται τον Λευκό Οίκο.




Στο μεταξύ, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε σχέδια για την ανάπτυξη πρόσθετων ομοσπονδιακών δυνάμεων των ΗΠΑ στις αμερικανικές πολιτείες, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η βία που συνδέεται με τις διαμαρτυρίες για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη της Μινεσότα.

Κατά τον Λευκό Οίκο, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θέλει να κυριαρχούνται οι δρόμοι των ΗΠΑ από την Εθνική Φρουρά και τις τοπικές αστυνομικές δυνάμεις για λόγους αποκατάστασης της τάξης.

Είχαν προηγηθεί διαβουλεύσεις του κ. Τραμπ με τον υπουργό Άμυνας, Μάρκ Έσπερ, τον επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου Μαρκ Μάιλι και τον γενικό εισαγγελέα Ουίλιαμ Μπαρ.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Κέιλι ΜακΕνάνι, ανακοίνωσε ότι θα δημιουργηθεί ένα ειδικό όργανο για τον συντονισμό των ενεργειών του Λευκού Οίκου με τις πολιτείες και τις δημοτικές αρχές, για την ανακοπή των βίαιων διαδηλώσεων.