Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Έχουν προσαχθεί Πακιστανοί για την 83χρονη που βρέθηκε άγρια χτυπημένη, ημίγυμνη και προφανώς βιασμένη στην Πρέβεζα...!!

Αιμόφυρτη, λιπόθυμη και ημίγυμνη βρήκε μία 83χρονη μοναχική γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Πρέβεζα ένα συγγενικό της πρόσωπο το απόγευμα τ...

Πρέβεζα: 83χρονη βρέθηκε στο σπίτι της αιμόφυρτη και ημίγυμνη! - Προσαγωγές και Πακιστανών υπόπτων (upd)

Αιμόφυρτη, λιπόθυμη και ημίγυμνη βρήκε μία 83χρονη μοναχική γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Πρέβεζα ένα συγγενικό της πρόσωπο το απόγευμα του Σαββάτου και εξετάζεται το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα βιασμού!




Η άτυχη ηλικιωμένη δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και οι συγγενείς της ανησύχησαν. Έτσι, πήγαν στο σπίτι της όπου την βρήκαν σε άθλια κατάσταση πάνω στο κρεβάτι, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα. Στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, ενώ βρέθηκαν χρήματα, γεγονός που φαίνεται να αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει προσαγωγές περισσότερων από δέκα ατόμων, κατά τις οποίες μάλιστα υπήρξε και συμπλοκή Πακιστανών με τους Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Υπενθυμίζουμε ότι... Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μία ηλικιωμένη, η οποία φέρει σοβαρά τραύματα κυρίως στο κεφάλι.

Η γυναίκα, η οποία ζει μόνη της, βρέθηκε από συγγενή της σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και ημίγυμνη στο κρεβάτι της.