Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με 7 φρεγάτες, 1 κορβέτα κι 1 πετρελαιοφόρο για ανεφοδιασμό έχουν φτιάξει «διάδρομο» οι τούρκοι και ξεφορτώνουν ΒΑΡΕΑ ΟΠΛΑ στην Τρίπολη...!!!

ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΎΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΕΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ Ε...



ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΎΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΕΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ "ΤΡΥΠΕΣ" ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ... 




ΟΣΕΣ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΟΣΑ ΔΙΠΩΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΙ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ...

Γιατί η τουρκία δεν θέλει το μεγαλύτερο μέρος την Ανατοικής Μεσογείου. Την θέλει ΟΛΟΚΛΗΡΗ και θα προσπαθήσει να την πάρει με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζει!

Το τουρκικό μεταγωγικό πλοίο CIRKIN με σημαία Τανζανίας, το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο του χθεσινού επεισοδίου με ελληνική φρεγάτα, έδεσε σήμερα στην ελεγχόμενη από τους φιλότουρκους Μισράτα, ενώ η κυβέρνηση θα θέσει «θέμα αποτελεσματικότητας» της επιχείρησης ΕΙΡΗΝΗ στην ΕΕ.

Το πλοίο μεταφέρει δεκάδες άρματα μάχης M60A3 για να ενισχύσει τους φιλότουρκους της Τρίπολης.

Μάλιστα οι Τούρκοι, με επτά φρεγάτες, μία κορβέτα κι ένα πετρελαιοφόρο έχουν δημιουργήσει ένα «διάδρομο» για να περνούν ελεύθερα πλοία τους με όπλα προς τον Σαράτζ.