Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα αποκτά από τις ΗΠΑ 350 Bradley M2A2 της διαμόρφωσης Desert Storm

Στην προμήθεια 350 ΤΟΜΑ M2A2 Bradley από τα αποθέματα του αμερικανικού Στρατού αναφέρονται τα τουρκικά ΜΜΕ, λέγοντας πως η προμήθεια αυ...

 Τουρκικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα αποκτά από τις ΗΠΑ 350 Bradley M2A2 της διαμόρφωσης Desert Storm

Στην προμήθεια 350 ΤΟΜΑ M2A2 Bradley από τα αποθέματα του αμερικανικού Στρατού αναφέρονται τα τουρκικά ΜΜΕ, λέγοντας πως η προμήθεια αυτή θα επιτρέψει στην συμπλήρωση των ΤΘΤ που επιχειρούν με Leopard 2HEL με ένα ικανό ΤΟΜΑ, στη θέση των Μ113.




Όπως αναφέρουν κλιμάκιο αξιωματικών του ΕΣ θα μεταβεί σύντομα στις ΗΠΑ για την επιλογή των οχημάτων, η οποία θα είχε γίνει νωρίτερα, εάν δεν είχε μεσολαβήσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Όπως σημειώνουν τα τουρκικά δημοσιεύματα, η προμήθεια των ελληνικών Bradley είναι πιθανό να προέλθει από το ίδιο στοκ με τα οχήματα που θα παραλάβει και η Κροατία και θα είναι της έκδοσης ODS που πρακτικά δεν είναι τίποτα άλλο, παρά η έκδοση που υπηρέτησε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης των ΗΠΑ στο Ιράκ (Desert Storm Operation).

Οι τούρκοι που ξέρουν τι τους περιμένει στον Έβρο και στο Αιγαίο αρχίζουν να μετράνε τις Ελληνικές Δυνάμεις, αφού κατά βάθος γνωρίζουν πως εδώ, δεν είναι Συρία, δεν είναι Ιράκ, δεν είναι Λιβύη... Εδώ θα φτύσουν το γάλα της μάνας τους και μάλιστα πριν καν παραλάβουμε τα 350 ΤΟΜΑ M2A2 Bradley από τις ΗΠΑ!