Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκλονίζει η μαρτυρία 34χρονης για τον Δράκο του Κάβου: «Με χτυπούσε και με βίαζε για τέσσερις ημέρες»

Τη φρίκη που βίωσε στα χέρια του αποκαλούμενου “δράκου του Κάβου”, περιγράφει 34χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της στις Αρχές. Η γυναί...


Τη φρίκη που βίωσε στα χέρια του αποκαλούμενου “δράκου του Κάβου”, περιγράφει 34χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της στις Αρχές. Η γυναίκα υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος την παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία με πρόσχημα ότι έψαχνε τον σύντροφό της και επί τέσσερις ημέρες τη χτυπούσε και τη βίαζε. Η μαρτυρία της, που αποκαλύπτει το Star, συγκλονίζει.





“Με έπιασε από τα μαλλιά τραβώντας τα με δύναμη. Τον παρακάλεσα να φύγει να με αφήσει φωνάζοντας ‘βοήθεια’. Με χτύπησε με τις γροθιές του πολλές φορές στο πρόσωπο και το στήθος Άρχισα να αιμορραγώ. Μου έλεγε να σταματήσω να φωνάζω .Πήρε μια πέτρα και άρχισε να με χτυπά στο κεφάλι. Απειλούσε να με σκοτώσει και μου είπε ότι είχε σκοτώσει τον σύντροφό μου”, περιγράφει η 34χρονη για τις φρικτές στιγμές που έζησε. Όπως υποστηρίζει, ο κατηγορούμενος με την απειλή του μαχαιριού τη βίασε, ενώ παράλληλα τραβούσε και βίντεο. “Αφού έγινε το βίντεο μου είπε ‘ξέρεις γιατί το έκανα αυτό το βίντεο;’ ‘Όχι’, του απάντησα. ‘Για να το ανεβάσω στο ίντερνετ στα ερωτικά βίντεο να σε ντροπιάσω σε περίπτωση που πεις μιλήσεις στην αστυνομία”, λέει η γυναίκα. Εξέφρασε δε την εκτίμηση ότι την άφησε να φύγει “γιατί υποσχέθηκα ότι δεν θα τον καταγγείλω".

“Όλα έγιναν με τη συναίνεσή της”

Από την πλευρά του, ο “δράκος του Κάβου” απορρίπτει τους ισχυρισμούς της 34χρονης. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της. “Με τη δική της συγκατάθεση και θέληση τον ακολούθησε. Δεν την άρπαξε και φυσικά δεν την εξανάγκασε με άσκηση σωματικής βίας σε εξώγαμη συνουσία” δήλωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος του φερόμενου ως βιαστή. Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί και πάλι στη φυλακή καθώς οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα.