Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δεν το πιστεύω! Δεν μπορώ να το πιστέψω!». Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας όταν άκουσε ποια συνελήφθη για το βιτριόλι. Σε σοκ και με φρικτούς πόνους η 34χρονη…

Ο δικηγόρος της ήταν εκείνος που την ενημέρωσε πρώτος αρχικά για την προσαγωγή της 35χρονης υπαλλήλου σε δικηγορικό γραφείο, με την ίδ...

1

Ο δικηγόρος της ήταν εκείνος που την ενημέρωσε πρώτος αρχικά για την προσαγωγή της 35χρονης υπαλλήλου σε δικηγορικό γραφείο, με την ίδια να βρίσκεται στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση και να βασανίζεται από φρικτούς πόνους.




Ωστόσο, τα πρώτα λόγια της Ιωάννας όταν πληροφορήθηκε ποια είναι αυτή που τελικά κατηγορείται για την επίθεση εις βάρος της με βιτριόλι, ήταν: «Δεν το πιστεύω! Δεν μπορώ να το πιστέψω!». Η ταραχή της είναι μεγάλη καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως υπέστη τέτοια καταστροφή χωρίς λόγο αφού και η ίδια υποστήριξε πως δεν είχε σχέση με τον σύντροφο της 35χρονης. Το ίδιο υποστήριξε και εκείνος λέγοντας πως όλα αυτά είναι στη φαντασία της.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Απόστολος Λύτρας ανέφερε πως βρίσκεται στη χειρότερη φάση της από ψυχολογικής απόψεως ενώ υποφέρει από τρομερούς πόνους. Παρόλα αυτά ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις εξελίξεις.

Ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου που ανέλαβε την υπεράσπιση της φερόμενης ως δράστιδας μίλησε για μια καλή και αξιοπρεπή οικογένεια βιοπαλαιστών ενώ ο πατέρας της ήρθε εσπευσμένα από την Αιτωλοακαρνανία στην Αθήνα. Η ίδια, πάντως, φέρεται να πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο χωριό της σα να μην τρέχει τίποτα.

Η 35χρονη που τελικά συνελήφθη μετέβη σε ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί που τη συνόδευαν, την έβαλαν στη δικαστική αίθουσα σχεδόν σηκωτή. Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης ήταν βαρύς αφού ο εισαγγελέας Πρωτοδικών τής άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και για το πλημμέλημα της απείθειας.