Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση με βιτριόλι: Απαντήσεις στο τηλέφωνο της 34χρονης αναζητά η Αστυνομία -Σαρώνουν τις κεραίες κινητής

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδας της επίθεσης με βιτριόλι. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου μπορεί να ρίξει φω...


Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδας της επίθεσης με βιτριόλι.





Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση και να βοηθήσει την έρευνα της αστυνομίας. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν συχνές επαφές της 34χρονης, ύποπτα ή απειλητικά μηνύματα, SMS, ακόμη και επικοινωνίες από email και από social media (Facebook. Instagram κλπ).

Τη Δευτέρα, αναμένονται τα αποτελέσματα από την σάρωση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Καλλιθέας, προκειμένου να εντοπιστούν «ύποπτες» επικοινωνίες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι.
Συνεχίζεται η έρευνα για την επίθεση με βιτριόλι -Το ισχυρό άλλοθι και τα ελλιπή στοιχεία
Η αστυνομία προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι, αναζητώντας την δράστιδα. Στο επίκεντρο των αρχών υπήρχαν 12 πρόσωπα, από τα οποία τα περισσότερα εμφάνισαν ισχυρό άλλοθι, το οποίο εξακριβώθηκε. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για 2-3 πρόσωπα, ωστόσο, δεν θα μπορούσαν να αποδοθούν κατηγορίες καθώς τα στοιχεία είναι λιγοστά.



Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εικόνες από τουλάχιστον 20 βίντεο από κάμερες ασφαλείας δεν έχουν δώσει περισσότερα στοιχεία στις αρχές. Την ίδια ώρα, και οι καταθέσεις προσώπων στον κύκλο της 34χρονης δεν έχουν βοηθήσει, ενώ έχει διευρυνθεί ο κύκλος των ερευνών.




Αξιωματικοί, που χειρίζονται την υπόθεση, αναμένεται να μιλήσουν εκ νέου με το θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι, ελπίζοντας ότι θα έχει θυμηθεί κάποιο στοιχείο, το οποίο θα βοηθήσει την εξέλιξη της έρευνας. Η ίδια, πάντως, λέει ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η ταυτότητα της γυναίκας που της έριξε το βιτριόλι.

Μαρτυρία: Καταστηματάρχης υποστηρίζει ότι είδε τη δράστιδα της επίθεσης με το βιτριόλι
Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, επικαλούμενο μαρτυρία του δημοσίευσε η Real News, ένας καταστηματάρχης της περιοχής όπου σημειώθηκε η επίθεση με το βιτριόλι, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την δράστιδα. «Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. “Σταμάτα εδώ” της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε», είπε.

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι θα μπορούσε να την αναγνωρίσει ξανά, ενώ περιέγραψε τι φορούσε. «Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά» πρόσθεσε ο καταστηματάρχης.

Η 34χρονη, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο. Η νεαρή, που έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης, έχει συνεχώς στο πλευρό της αγαπημένα πρόσωπα. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδας», ο δικηγόρος της 34χρονης κ. Λύτρας ανέφερε ότι η ψυχολογία της δεν είναι καλή, ενώ συνεχίζονται οι πόνοι, καθώς φέρει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της.