Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απαγωγή Μαρκέλλας : Σοκ προκαλούν οι ισχυρισμοί της 33χρονης – Νέες αποκαλύψεις από τον αδελφό της 10χρονης

Αφωνο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση της απαγωγής της μικρής Μαρκέλλας. Η 33χρονη κατηγορουμένη όχι μόνο αρ...

Απαγωγή Μαρκέλλας : Σοκ προκαλούν οι ισχυρισμοί της 33χρονης – Νέες αποκαλύψεις από τον αδελφό της 10χρονης

Αφωνο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση της απαγωγής της μικρής Μαρκέλλας.





Η 33χρονη κατηγορουμένη όχι μόνο αρνήθηκε τις βαρύτατες πράξεις που της αποδίδει το κατηγορητήριο και συνδέονται με ασελγείς πράξεις, αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι τα όσα λέει η Μαρκέλλα είναι «φαντασιώσεις».

Την ακολούθησε οικειοθελώς και διασκέδασαν
Κατά την απολογία της φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη την ακολούθησε «οικειοθελώς» και απέδωσε σε «φαντασίωση» μέρος των όσων κατέθεσε στους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς.

Κατά πληροφορίες, ανέφερε ότι πρόθεσή της ήταν να φροντίσει την ανήλικη, θέλοντας να καλύψει το «ψυχικό κενό» που άφησε στην ίδια η έλλειψη του παιδιού της, το οποίο της «αποστέρησε εκδικητικά» ο πρώην σύζυγός της. Αναφορικά με την προανακριτική της κατάθεση, όπου φέρεται να ομολογεί τις πράξεις της, η 33χρονη ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και πιέσεων.

Για το κινητό και το laptop που της αποδίδεται ότι κατέστρεψε πριν συλληφθεί στην Παραλία Κατερίνης, τόνισε ότι προέβη στην ενέργεια αυτή επειδή πανικοβλήθηκε μήπως εντοπισθεί, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι έβγαλε μία «σέλφι» με την μαθήτρια την ώρα που «έπαιζαν και χόρευαν».






Δικηγόρος 33χρονης: Δεν υπάρχει θέμα κακοποίησης της 10χρονης
Στην εκπομπή LIVE NEWS του MEGA μίλησε ο συνήγορος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας, Βασίλης Νουλέζας.

Σε ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου σχετικά με την σεξουαλική προτίμηση που είχε η κατηγορούμενη στα παιδιά, όπως και ο ίδιος ο κ. Νουλέζας είχε αναφέρει σε παλαιότερη εμφάνισή του στο LIVE NEWS, ο δικηγόρος της 33χρονης σημείωσε ότι «διαφωνώ πάρα πολύ και κάναμε μία συζήτηση με την κ. ανακρίτρια για τη δύναμη που έχουν αποκτήσει τα ΜΜΕ και αν ο θεσμικός τους ρόλος είναι αυτός».


«Η κατηγορούμενη σήμερα που ήταν νηφάλια και ανέκτησε την πνευματική της διαύγεια, διότι την Κυριακή ήταν σε κακή κατάσταση και νοσηλεύτηκε και της χορηγήθηκαν ψυχοθεραπευτικά σκευάσματα. Είχε ερωτική ζωή, είχε ερωτικούς συντρόφους, είτε με χρήματα είτε όχι», πρόσθεσε.

«Δεν έχει καμία σχέση με ανήλικα παιδιά. Δεν αποδεικνύεται σεξουαλική βία», συνέχισε ο κ. Νουλέζας και υποστήριξε ότι «Το μοναδικό που ισχύει είναι ότι την έβαλε στο σπίτι, την έβαλε για μπάνιο, της έδωσε ρούχα, έπαιξαν, γέλασαν. Ευτυχώς υπάρχουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής. Δεν υπάρχει καμία κακοποίηση. Το μόνο που μένει να αποδειχθεί είναι το τι ακριβώς συνέβη τις 2-3 μέρες που έμειναν στην κατοικία της κατηγορουμένης», είπε ακόμη ο κ. Νουλέζας.

«Είναι και η ίδια μητέρα ανήλικου παιδιού. Δεν υπάρχει βιασμός. Δεν υπάρχει κάκωση», κατέληξε ο κ. Νουλέζας.

Την νέα υπερασπιστική γραμμή της 33χρονης αντέκρουσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης Αλέξης Κούγιας.

«Τι ίχνη να υπάρξουν;»
Απαντώντας στα όσα υποστηρίζει ο δικηγόρος της 33χρονης προφυλακισθείσας, ο κ. Κούγιας επισήμανε ότι σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο, ως βιασμός θεωρείται το χάδι στα γεννητικά όργανα, στο στήθος, ακόμα και μιας ολοκληρωμένης γυναίκας.

«Βιασμός σε ένα παιδάκι που έχουν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες· πως να υπάρξουν ίχνη; » επισήμανε ο κ. Κούγιας.

Αδελφός Μαρκέλλας : Δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν τη γυναίκα
Δίπλα στη δεκάχρονη αδερφή του, που παραμένει στο νοσοκομείο, βρίσκεται ο αδελφός της μικρής Μαρκέλλας. Ο 25χρονος, που ζητά να διανυκτερεύει κοντά της, θεωρεί ότι στην υπόθεση της απαγωγής, εκτός από την 33χρονη, εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα.

Το κύκλωμα που ενδεχομένως κρύβεται πίσω από την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας αναζητά πλέον η αστυνομία καθώς όπως αποκαλύπτει και ο αδελφός της η 33χρονη που προφυλακίστηκε σήμερα μετά την απολογία της, δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα.

«Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της 10χρονης.

Ο 25χρονος Χρήστος δεν έκανε καμία ερώτηση στο παιδί για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια της 33χρονης. Μόνη της η μικρή το μόνο που του εκμυστηρεύτηκε ήταν ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο.




Ενδείξεις για κύκλωμα παιδόφιλων
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας, Ανθούλα Ανάσογλου, σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση.

«Τόσο καιρό δεν επιμένουμε και κάνουμε υπομονή για να μπορέσει το παιδί να σταθεί στα πόδια του. Μέλημα και των δύο συνηγόρων και ειδικά δικό μου είναι πρώτα η ψυχική υγεία του παιδιού. Νομίζω ότι το παιδί έχει βρει τον εαυτό του, επανέρχεται σιγά – σιγά. Και με την κατάλληλη βοήθεια, η οποία πάντα πρέπει να προέρχεται και από το οικείο περιβάλλον γιατί το παιδί έχει οικογένεια, μπορεί να δώσει “φως” σε όλη την αλήθεια», τόνισε η κ. Ανάσογλου.

«Δυστυχώς η υπερασπιστική γραμμή αλλάζει κάθε λεπτό. Και εγώ προσωπικά δεν μπορώ να την λάβω σοβαρά υπόψιν», πρόσθεσε.

«Μαθαίνω από τους οικείους της ότι είναι ένα υπέροχο πλάσμα, που το αγαπάει ο κάθε άνθρωπος, και θέλει να πει την αλήθεια, αν υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που δεν μπορώ να το πω εγώ, αυτό θα το πει η ανακριτική αρχή. Αλλά είναι φανερό ότι όλα τα στοιχεία μάς οδηγούν εκεί. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε το παιδί με κάθε τρόπο να πει την αλήθεια και να μαθευτεί η αλήθεια», είπε για την 10χρονη.

Αναφορικά με το ποια στοιχεία οδηγούν στην εκτίμηση ότι πίσω από την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης υπάρχει κύκλωμα παιδοφιλίας, η κ. Ανάσογλου απάντησε «δυστυχώς το laptop και το κινητό. Είναι κάτι φοβερό. Δεν υπήρχε περίπτωση να τα καταστρέψει. Αυτές οι δικαιολογίες φτάνουν στα όρια του αστεϊσμού. Δεν έχουμε κάποια φαρσοκωμωδία εδώ για να λέμε ό,τι να ‘ναι. Καλό θα είναι να συνεισφέρουμε και να συμβάλουμε. Αν υπάρχει μία μετάνοια για κάτι, καλό θα είναι και τώρα να ακούσουμε την αλήθεια.

«Όταν υπάρχει laptop, το οποίο καταστρέφεται, κινητό, που επίσης καταστρέφεται, δείχνει ότι δυστυχώς δεν φτάσαμε ακόμα στον πυρήνα και έχουμε δρόμο», πρόσθεσε.

Σχετικά με το πότε θα είναι έτοιμη να καταθέσει η 10χρονη, η κ. Ανάσογλου σημείωσε «ελπίζω σύντομα. Αυτό θα το κρίνουν οι παιδοψυχολόγοι και οι παιδοψυχίατροι, και φυσικά η κ. ανακρίτρια με την οποία θα συνομιλήσουμε για αυτό το θέμα».